Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Zsolti28
csendes tag
Nem sértetél meg, ahhoz kellett volna egy kés is
. De azzal a gyertyázással el lehet küldeni az agyamat. Meg fogom nézni ezt a BORG-ot, csak az a baj, hogy 5G korlátos netem van. Talán sikerül találnom vkit, aki leszedi nekem.
Az Extended Edition frissüléséről csak annyit, h amikor még én is csináltam, volt olyan, h reggel 3/4 8-kor azzal fogadott (1/2 8-ra jár(t) be), h van frissítés néhány progihoz, belerakta, és le kellene tesztelni. Délben szólt, hogy még van frissítés, amit néhány órával ezelőtt tettek fel, és csak másnaptól lesz hivatalos(!), és azokat is le kellene tesztelni. Igaz, torrentre akkor még nem ment a cucc, csak személyesen lehett elkérni tőle. Sajnos a torrent eléggé lelassítja a frissítést, viszont valamit valamiért.
Bici: GUS Classic-om van, ha az is érdekel, dobj egy mailt. Tudtam egy MAX-ról is, csak sajnos a tulajdonosa meghalt pár éve, és nem tudom, mi lett vele.
Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest