Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Aktív témák

• Zsolti28

csendes tag

válasz tiborow #90 üzenetére

Nem sértetél meg, ahhoz kellett volna egy kés is :D . De azzal a gyertyázással el lehet küldeni az agyamat. Meg fogom nézni ezt a BORG-ot, csak az a baj, hogy 5G korlátos netem van. Talán sikerül találnom vkit, aki leszedi nekem.

Az Extended Edition frissüléséről csak annyit, h amikor még én is csináltam, volt olyan, h reggel 3/4 8-kor azzal fogadott (1/2 8-ra jár(t) be), h van frissítés néhány progihoz, belerakta, és le kellene tesztelni. Délben szólt, hogy még van frissítés, amit néhány órával ezelőtt tettek fel, és csak másnaptól lesz hivatalos(!), és azokat is le kellene tesztelni. Igaz, torrentre akkor még nem ment a cucc, csak személyesen lehett elkérni tőle. Sajnos a torrent eléggé lelassítja a frissítést, viszont valamit valamiért.

Bici: GUS Classic-om van, ha az is érdekel, dobj egy mailt. Tudtam egy MAX-ról is, csak sajnos a tulajdonosa meghalt pár éve, és nem tudom, mi lett vele.

Aktív témák