Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Kicsit eltértünk a kérdésemtől, de hát azért fórum.
Az előző +jegyzésem csak vélemény volt nem tény. Gondolom azért éreztem úgy, hogy gyorsabbak a 32bites dolgok mert előtte egy 2400+ proci volt benne.
Az elsődleges kérdésem csak az lett volna, hogy miért nem akar föltelepülni a
64bites Windows? Én gondoltam arra ia, hogy hardwer akadás van, de szerintem nem, mert kiszedtem mindent csak az alaplap(+proci)+videokartya+vinyó+memória
maradt és a hibajelenség ugyan az volt.
Még egy másik videokartyával is kipróbáltam, de semmi.
Ezért gondoltam tanácsot kérek vagy ötletet adtól aki már kicsit jártas az uj winbe.
Ha valaki tudna segíten jó lenne, már nagyon kiváncsi vagyok milyen az új win64.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest