Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
''Egér már megy, viszont az USB scanner halott dolog. Szerintem ezt a SuSe 11.0-ig nem is oldják meg.
És mi van, ha lenne még mondjuk a gépben usb 2.0, firewire, bluetooth és egyéb szörnyűségek? Akkor linuxot teljesen el lehetne felejteni.''
Hát igen..., csak azt nem kell elfelejteni, hogy sajnos már a hardvereket csinálják a szoftverhez. Lásd winmodem ami ugye szoftver 'rásegítés' nélkül nem is modem. Cserébe olcsó... valamit valamiért.
pl ha veszel egy SCSI scannert akkor biztos fog menni :D
Az új driverek hiánya pedíg azért van, mert a hardvergyártók (ki tudja miért) nem adják ki a specifikációt, így aztán nem tudnak (akármennyire is szeretnének) drivert készíteni az adott vashoz.
De ez már üzletpolitika ala Microfos... -
zrubi
senior tag
Látjátok, az ilyenek tudnak igazán felidegesíteni:
''én nem vagyok hajlandó újabb linuxokkal görcsölni, amik nem képesek kezelni még az USB-s Logitech egeremet se.''
Mellesleg suse 6.2 = Ezer éves!!! Suse 8.0 nál tart...
Még egyszer szeretném hangsújozni, hogy CSAK a legfrissebb változattal próbálkozzon mindenki... -
guest
veterán
''a linuxnal a grafikus felulet azert tenyleg mas mint a windowsnal.
hiszen ott egy futo program csak, ami kiszolgalja a tobbi futo progit, ha bezárod a rendszered ugyan ugy fut tovabb''
Igazad van, de user oldalról megközelítve teljesen lényegtelen. Nálunk a cégnél az emberek többsége 10 percre leáll a munkával ha egy hosszabb doksit nyomtat, mert hát ugye meg kell várni amig azt kinyomtatja a gép. Ezek után meg biztos nem fogja CD írás közben lelőni az X-et...
Nem rég vagyok hivatalonas a szakmában (1.5 év), de ezidő alatt sikerült megtanulnom, hogy mindig az user oldaláról kell megközelíteni a dolgokat...
GUEST -
guest
veterán
Hát ha emlékezetem nem csal a ME-ig bezárólag ez a Windowsokra is igaz volt, mégsem riasztott el sok embert. Igaz az ME-nél már megpróbálták eltüntetni a ''parancssoros'' felületet, de nem sok sikerrel. És az NT, 2000, XP -ben is még elővarázsolható az a frány prompt...
a linuxnal a grafikus felulet azert tenyleg mas mint a windowsnal.
hiszen ott egy futo program csak, ami kiszolgalja a tobbi futo progit, ha bezárod a rendszered ugyan ugy fut tovabb
pl ha cd-t irsz kozben nyugodtan lehet startx
vagy epp forditva
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 256GB Green -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest