Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
-
zrubi
senior tag
''de otthoni, szorakozasra hasznalt gepre tuzfalat telepiteni szerintem paranoias dolog.''
Hát szerintem, ha állandó (ADSL is) internetkapcsolatod van, akkor egyáltalán nem paranonia kérdése a dolg!! Sok érdekeset 'lát' az ember, ha feltesz egy szimpla csomagszűrőt a gépére... Nem kell hogy fusson semmi a fontosnak gépeden, akkor is felnyomják, és a te gépedről fognak más gépeket feltörni, vagy ha nem csak játszol a gépeden, hanem dolgozol is pl. belépsz a céges hálóra, vagy akármi, akkor máris nem csak a te géped van kiszolgáltatva másoknak, hanem mindegyik ahová te be tudsz lépni!!!
Igaz a veszély kisebb mint winfoson vírust kapni, de attól még van!! És csak egyzer okozzanak neked kárt gépfeltöréssel, utána te is ''paranonias'' leszel... :| -
McJames
senior tag
''...nem ertem, hogy kesobbi Partition Magic-ekkel mi lehetett a problema...''
Mint pl. a Debiannak a te gépeddel... Mert mint évek óta tudjuk a hardver/szoftver és összefüggéseik minden esetben teljesen egzaktak, az esetleges kivétel (merjem írni kivételek? :) ) meg erősíti(k) a szabályt... :DD
Aktív témák
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest