Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
-
zrubi
senior tag
''de otthoni, szorakozasra hasznalt gepre tuzfalat telepiteni szerintem paranoias dolog.''
Hát szerintem, ha állandó (ADSL is) internetkapcsolatod van, akkor egyáltalán nem paranonia kérdése a dolg!! Sok érdekeset 'lát' az ember, ha feltesz egy szimpla csomagszűrőt a gépére... Nem kell hogy fusson semmi a fontosnak gépeden, akkor is felnyomják, és a te gépedről fognak más gépeket feltörni, vagy ha nem csak játszol a gépeden, hanem dolgozol is pl. belépsz a céges hálóra, vagy akármi, akkor máris nem csak a te géped van kiszolgáltatva másoknak, hanem mindegyik ahová te be tudsz lépni!!!
Igaz a veszély kisebb mint winfoson vírust kapni, de attól még van!! És csak egyzer okozzanak neked kárt gépfeltöréssel, utána te is ''paranonias'' leszel... :| -
McJames
senior tag
''...nem ertem, hogy kesobbi Partition Magic-ekkel mi lehetett a problema...''
Mint pl. a Debiannak a te gépeddel... Mert mint évek óta tudjuk a hardver/szoftver és összefüggéseik minden esetben teljesen egzaktak, az esetleges kivétel (merjem írni kivételek? :) ) meg erősíti(k) a szabályt... :DD
Aktív témák
- EAFC 26
- Starlink
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Temu
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest