Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Aktív témák
-
Wodka
csendes tag
No akkor az en tapasztalataim roviden.
Kb egy honapja kezdtyem el Linux-ozni. Felnyomtam a gepre egy Mandrake-t, ami nagyon jo volt, konnyu telepites (teljesen grafikus, mindent felismert, stb), aztan egy Red Hat-ot, ami ugyanugy sikerrel jart. Sokmindent kerdezett, de mert tudom mit miert kerdez, igy nem volt vele gond.
Probalkoztam Debiannal, de az X valamiert nem jott be, parancssorosan meg megsem kellene... Nem foglalkoztam vele tul sokat, ketszer megprobaltam, nem sikerult. Lehet, hogy a gep a baja, mert egy 233 MMX, ATi Mach64 videoval. Nem sikerult, nem baj, majd megprobalom masik gepen.
Lassuk a kovetkezot: Redmond Linux: Nagyon szep, WinXP-hez hasonlit (de csak hasonlit, nem masoltak le egy az egyben), de hibas, mert fagyizik. Ezt irtak is rola, de gondoltam kiprobalom. Ezen a regi gepen rohadt lassu.
Tehat eddig 4 disztribet probaltam ki, a Mandrake tetszett a legjobban, ugyhogy azt visszateszen hamarosan, es az alatt tanulom meg a Linux csinnyat-binnyat.
Ja a telepitesekrol annyit, hogy a gepen volt egy Win2000 es Win98, ami melle raktam fel a Linux-okat, minden megmaradt, mindig minden latszott rendesen, nem rontotta el a fajlrendszereket. A particionalast Partition Magic-kel vegeztem, azok kozul is az 5-os DOS-os verzioval, ami rafer egy floppyra. Azzal megcsinaltam a Linux particiot es a Linux swap-ot, ezekre meg siman felment az osszes Linux, ezert nem ertem, hogy kesobbi Partition Magic-ekkel mi lehetett a problema.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest