- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
gabro
csendes tag
Hello
ha lehet én is hozzátennék pár dolgot.
én linuxból debiant használok és számomra megfelelőnek tartom. az installáció nem volt nagyon megerőltető de először elakadtam benne.
nem baj gondoltam, utánna nézek a dolognak és kész. lehet hogy én voltam a béna de csak több napos keresgélés után találtam meg a megoldást.
ugyanez modjuk win-es problémánál sokkal kevesebb idő alatt megvan. amit ezzel mondani szerettem volna az tulajdonképpen az hogy a windows előnyben van a linux-al szemben mert többen ismerik. többen és többet beszélnek róla. mostanára viszont (szerencsére!) már eljutottunk odáig hogy a linuxot is felhaszálói szinten emlegetik.biztos vagyok benne hogy csak idő kell és ugyanolyan ''ismert'' lesz mint a win. nekem mindkét oprencerről van jó és rossz véleményem is de mindkettővel megbarátkoztam és haszálom.
köszönöm a türelmeteket.
minden jót!
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Warships
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest