- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
gabro
csendes tag
Hello
ha lehet én is hozzátennék pár dolgot.
én linuxból debiant használok és számomra megfelelőnek tartom. az installáció nem volt nagyon megerőltető de először elakadtam benne.
nem baj gondoltam, utánna nézek a dolognak és kész. lehet hogy én voltam a béna de csak több napos keresgélés után találtam meg a megoldást.
ugyanez modjuk win-es problémánál sokkal kevesebb idő alatt megvan. amit ezzel mondani szerettem volna az tulajdonképpen az hogy a windows előnyben van a linux-al szemben mert többen ismerik. többen és többet beszélnek róla. mostanára viszont (szerencsére!) már eljutottunk odáig hogy a linuxot is felhaszálói szinten emlegetik.biztos vagyok benne hogy csak idő kell és ugyanolyan ''ismert'' lesz mint a win. nekem mindkét oprencerről van jó és rossz véleményem is de mindkettővel megbarátkoztam és haszálom.
köszönöm a türelmeteket.
minden jót!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest