Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Írtam a Microsoft-nak, de ők is csak annyit tudtak mondani, hogy a kódom támogatott, egyéb támogatás pedig Campus-nak nem jár.
Így maradt a reinstall, így persze már jó. -
MaUser
addikt
Az a baj, hogy a fontos frissítések és szervízcsomagoknál és az illesztőprogram-frissítéseknél is (0) szerepel. A windows frissítések menüpont pedig szürkén szerepel!:(
(Az euró-átváltó eszközt és a tablet pc támogatást csak példának hoztam, mivel ezen két frisstést nem telepítettem számomra értelmetlen szükségtelen mivoltuk miatt. Tehát ezeket mindíg látnom kellene, mint frissítési lehetőséget.) -
MaUser
addikt
Mivel én becsületes és szorgalmas user vagyok, ezért hetente megnézem hogy van-e update a win xp-mhez.:P
Azonban az utóbbi egy hétben azt írja az update, hogy nincs elérhető frissítés semmilyen. Pedig kellene lennie, mert pl.: euróátváltó eszközt és tablet pc támogatást biztos, hogy nem raktam fel.
A win-em campusos és ugyanezzel a kulccsal a kolitársam gépén ott vannak a frissítési lehetőségek. Akkor most mi lehet a gond?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest