Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
MaUser
addikt
Írtam a Microsoft-nak, de ők is csak annyit tudtak mondani, hogy a kódom támogatott, egyéb támogatás pedig Campus-nak nem jár.
Így maradt a reinstall, így persze már jó. -
MaUser
addikt
Az a baj, hogy a fontos frissítések és szervízcsomagoknál és az illesztőprogram-frissítéseknél is (0) szerepel. A windows frissítések menüpont pedig szürkén szerepel!:(
(Az euró-átváltó eszközt és a tablet pc támogatást csak példának hoztam, mivel ezen két frisstést nem telepítettem számomra értelmetlen szükségtelen mivoltuk miatt. Tehát ezeket mindíg látnom kellene, mint frissítési lehetőséget.) -
Zsiba
senior tag
Olvasd el figyelmesen...
Azt írja ki, hogy jelenleg nincs elérhető FONTOS frissítés. Bal oldalon azonban van egy kis menü, ott felsorolva: -Fontos frissítések és szervízcsomagok, - Windows, -Illesztőprogramfrissítések.
Nos, ha nem telepítettél mindent, akkor a Windows mellett megjelenik egy szám, hogy hány dolgot nem telepítettél. Ezek között ott lesz a hőn áhított euro-váltó eszköz is :) -
-
MaUser
addikt
Mivel én becsületes és szorgalmas user vagyok, ezért hetente megnézem hogy van-e update a win xp-mhez.:P
Azonban az utóbbi egy hétben azt írja az update, hogy nincs elérhető frissítés semmilyen. Pedig kellene lennie, mert pl.: euróátváltó eszközt és tablet pc támogatást biztos, hogy nem raktam fel.
A win-em campusos és ugyanezzel a kulccsal a kolitársam gépén ott vannak a frissítési lehetőségek. Akkor most mi lehet a gond?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Hegesztés topic
- MIUI / HyperOS topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motoros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest