Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
A tűzfalat mindenképpen szeretném pár napig kikapcsolt állapotban hagyni. Persze nem lesznek védtelenek örökké, emiatt ne aggódjatok
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)Amit CsodaPOK leírtál az gyakorlatilag ugyan az, mintha az én módszeremmel állítanád be. Legalábbis én itt nem piszkáltam semmi, és mégis hozta a másik helyen beállított paramétereket. Sajnos így sem működik

Azt gond nélkül vette, hogy a CD/DVD/Pendrive/stb... meghajtót nem használhatja az user, illetve hálózati meghajtókat csatol fel nekik, fájlokat ír felül a helyi mappákban egy szerveren lévő fájllal.
Csak ez a Tűzfal nem akar működni

Valami más tipp esetleg?
-
Gyb001
senior tag
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Egyetem, Biztonság és védelem a számítástechnikában: féléves beadandó feladat.
Windows szerver 2012r2 telepítése, arra tanúsítványkiadó szolgáltatás beüzemelése és használata tetszőleges e-mail kliensben.
Még most látom először win szervert, de egy este guglizás után szerintem már biztos hogy az Active Directory
Certificate Services ről van szó.
-
Male
nagyúr
válasz
CsodaPOK
üzenetére
Ok

Ellenőriztem utána, az IGP órajelét így is viszaveszi szépen... a lényeg meg ennyi igazából, meg hogy 1024-nél nagyobb felbontást is tud így már
A #194-re nem tudsz valamit? Nem értem teljesen ezt a tűzfal részt benne. A "public profile"-nál lehet, hogy csak a publikus hálózathoz tartozó kapcsolatot kellene bepipálni eleve? ( gyak amin bejön az internet ) ...a "private profile"-nál meg csak a helyi hálóhoz tartozót?
....csak akkor alapból miért küld rá mindent mindenre, főleg, hogy be van állítva, melyik public interface, és melyik private interface
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam topic
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Bár hozzáteszem hogy kívül egy elég erős és szigorú tűzfalunk van, nem tudom mennyire fontos a belső gépeken is, de ebben most nem nagyon akarok belemenni, mert jelen esetben lényegtelen)