Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus
üzenetére
Ilyesmibe én is belefutottam még a nyáron. Újratelepítés előtt a szerver volt a webszerver is és rá volt irányítva egy .hu-s domain. Azonban újratelepítés után már egy webhosting céghez került a webszolgáltatás és a domain is. Így a régi .hu-s tartománynév helyett másat kellett beállítani. Én valami.dc12 tartománynevet állítottam be, a dc12 számomra jelzi, hogy Windows Server 2012 van a vason. Nem érdemes .hu, vagy .com stb tartománynevet adni, a "pont" után írhatsz bármit, csak neked egyértelmű legyen.
-
szallasi007
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
Gondolom ott is van NAT? Ha igen, akkor simán belső domainba nem találja meg a teszt.hu zónát és simán elindul kifelé a világ felé. Ha a fizikai gépeden beírod a böngészőbe hogy teszt.hu akkor egy foglalt valódi domaint találsz. A virtuális környezetedben kliensed is a NET irányba fog elindulni és ott nincs megosztás.
Fix statikus IP-ket használsz a szerveren? Ha kikapcsolod a NET-es lábát a szerverednek akkor sem működik a teszt.hu megosztás? Mi a Forest neve - teszt.hu?Domaint belső hálózatra általában .local-t szoktak (legalábbis én, neked teszt.local lenne most az ideális) létrehozni. Magát a NAT-olást sem a windows szerverek végzik általában hanem egy UTM-mel oldják meg, VLAN-okkal stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Most èrkezett! Kingston 1TB NV3!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest