Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szia, igen, a role telepítve van, közben sikerült beszélni egy hölggyel az MS aktivációs vonalon, ő segített aktiválni az új szervert. Migráció esetén olyasmire gondoltam, mint pl. egyes hw kulcsos vagy meghatározott alkalommal telepíthető szoftvereknél, amikor revoke-olni kell a régi gépről a licenszt (amit visszaír floppyra, usb kulcsra, interneten stb.) és az új gépre beaktiválja. A hölgy szerint ez megoldható, de inaktiválnom kell a másik szervert (?!?...lehet, hogy rosszul értettem) és akkor lehet áttenni. Ezt - gondolom, mivel a másik gép kilát az internetre - lehet online revoke-olni, de én semmiképpen sem szeretném megszüntetni egyelőre, csak az licenszek (RDS CAL) egy részét szeretném áttenni, ez gondolom telefonálás vagy internet nélkül is megoldható, házon belül. Szerintem túlmagyaráztam :-))
Lejárt az enterprise szerződésünk, de a meglévő RDS CAL-ok gondolom átvihetők még, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest