Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szia, igen, a role telepítve van, közben sikerült beszélni egy hölggyel az MS aktivációs vonalon, ő segített aktiválni az új szervert. Migráció esetén olyasmire gondoltam, mint pl. egyes hw kulcsos vagy meghatározott alkalommal telepíthető szoftvereknél, amikor revoke-olni kell a régi gépről a licenszt (amit visszaír floppyra, usb kulcsra, interneten stb.) és az új gépre beaktiválja. A hölgy szerint ez megoldható, de inaktiválnom kell a másik szervert (?!?...lehet, hogy rosszul értettem) és akkor lehet áttenni. Ezt - gondolom, mivel a másik gép kilát az internetre - lehet online revoke-olni, de én semmiképpen sem szeretném megszüntetni egyelőre, csak az licenszek (RDS CAL) egy részét szeretném áttenni, ez gondolom telefonálás vagy internet nélkül is megoldható, házon belül. Szerintem túlmagyaráztam :-))
Lejárt az enterprise szerződésünk, de a meglévő RDS CAL-ok gondolom átvihetők még, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chromecast topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 3D nyomtatás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest