Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Halihó!
Ismét lenne egy kérdésem: adott egy Windows 2012 Server. GPO-n keresztül szeretnék a felhasználóknak felcsatolni egy hálózati mappát.
A kilens újraindítja a gépét (2-szer, bár nem értem miért kell ennyiszer). Szépen fel is csatolja neki az N: meghajtót, de egy nagy piros X-et rak rá és ha egy parancsikont szeretnék elindítani ami ebbe a hálózati mappába mutat, akkor nem találja az elérési utat. VISZONT ha manuálisan rákattintok az N: meghajtóra, akkor beleenged gond nélkül a mappába, tudom tallózni és utána a parancsikon is működik. Minden újraindítás után piros X-es lesz, és csak akkor tűnik el róla, ha belemegyek manuálisan vagy nyomok egy GPupdate-et.
Szerintetek mi lehet a gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest