Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Na, pár újdonság ha már a hőn szeretett IT bulvár lapunk szerint ez nem érdemel cikket, csak a facebook-os, hekker józsis meg szerzői jogos szemét

Nyomkodtam ma pár órát, a felfedezett dolgok teljesség igénye és komolyabb motorháztető alá nézés nélkül:
1, AD telepítés powershell-ből:

2, DHCP-nél három új dolog, rendes failover, és policy MAC address plusz egyéb tulajdonságok alapján. Hibátlanul jön ha mondjuk IP telefonok vannak azonos subneten. Valamint teljes management powershell-en.
Új policy:
Feltételek:
DHCP failover 1:
DHCP failover 2:
DHCP powershell:
3, Az IIS 8. Ehhez nincs sok kommentárom, nem az elsődleges területem, max az Exchange-es dolgokat szoktam benne rugdalni.:

4, Úgy tűnik, hogy minden 100%-ban piszkálható powershell-en keresztül, tehát semmi limitáció nem lesz a server core-ban, a továbbfejlesztett server manageren keresztül távolról is telepíthetőek lesznek a role-ok.

5, Nagymértékben egyszerűsödni látszódik a távelérés és a directaccess témakör. Tény, hogy nem volt egyszerű összekalapálni egy directaccess rendszert Win2K8 R2 + Win7 környezetben.
RRAS Console:
Directaccess varázsló:
A telepítés:
Testre is szabható:
Telepítés kész:
Később is egyszerűbben módosítható:
Első körben ennyi, majd jön még több infó

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest