Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Az oprendszer, amivel "birkózók" már a server2019-de nem találtam ilyen topikot, ezért gondoltam itt is tudtok segíteni.
Szóval szeretném, ha RDP-vel el tudná érni több felhasználó is egyerre a szóban forgó szervert. Meg is vásároltam az ehhez szükséges CAL licenszet. Sikerült is aktiválnom, legalább is a "Távoli asztal licenckezelőjében" minden rendben lévőnek tűnik. De amikor indítok egy távoli asztal elérést, akkor "huhog", hogy valami nincs rendben a licenszekkel. Ha elindítom a "Távoli asztali licencelési vizsgálómodult", akkor az azt írja, hogy "Ehhez a távoli asztali munkamenetgazda-kiszolgálóhoz nincs szabad licenc és a Távoli asztali lincencelési vizsgálómodul licencelési problémákat azonosított a távoli asztali munkamenetgazda-kiszolgálón."
Mi lehet a probléma? Tudtok segíteni?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest