Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Online chat az Intel supporttal, részben kivonatos verzió:
Én: 2008-cat használok egy P55-ös chipsettel ellátott alaplapon, AHCI módban, minden jól működik, egészen addig, ameddig software RAID1-et nem akarnék használni, az ezt követő újraindításkor ugyanis a HDD-detektálás közben az AHCI BIOS lefagy.
Support: Milyen alaplap?
Én: Gigabyte P55-UD3.
Support: Kérem forduljon a Gigabyte supporthoz.
Én: Igen, próbáltam, de ők nem tesztelték ilyen OS-sel, blabla..., viszont az AHCI BIOS az Intel, nem? Maga a chipset támogatja ezt az OS-t.
Support: Ez egy OEM termék.
Én: De önök írják az AHCI BIOS-t, nem? Vagy a Gigabyte készíti, esetleg csak módosít rajta?
Support: Ez nem Intel BIOS.
Én: Akkor a detektálás előtt a Serial ATA AHCI BIOS Version iSRC 1.20E Copyright Intel Corporation mit jelent? Az nem valós állítás? Egyébként a verziószám alapján az összes ilyen chipsettel és viszonylag újabb BIOS-sal ellátott alaplapon ugyanez az AHCI BIOS van, tehát vagy mindenki egy gyártóét használja fel, vagy mégiscsak önök készítik.
Support: Élveztem a beszélgetést, köszönjük, hogy igénybe vette a terméktámogatást, legyen szép napja.
[Kapcsolat megszakad.]Miért is vártam mást?

Miért akarom, hogy a HW-gyártók, meg úgy az egész világ kapja be a bííííííííííp? Az egész úgy 1 hete kezdődött.
(Egyébként lassan a Microsoft is csatlakozhat a csapathoz, a "hogyan telepítsünk EBS-t olyan gépre, amelynek nincsen integrálva a hálókártyadrivere a Windows telepítőbe" c. eposz kapcsán.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó egy s21+ 5g
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest