Hirdetés
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
Spa4aPaSWebr
üzenetére
Ezt is szerettem volna/szeretném, de sajnos Help-Desk-re mostanság 2 nyelv beugró,én meg örülök ha angolul megértetem magam

Persze szeretném letenni a vizsgákat, de azért jó lenne már elhelyezkedni ebben az ágban, minél előbb melót találni. Mellesleg hallottam olyat, hogy help-desk-ről igen nehéz és rögös az út, mire rendszergazda lesz valaki...És végül is van benne valami, egy multi cégnél,ahová help-desk-est keresnek, ott már gondolom van egy több éve ott dolgozó rendszergazda csoport, és őket nehéz kirobbantani a helyükről... Eddig Synergon-ban sikerült megfordulnom diákmunka alkalmával, az ott dolgozók L1-ről L2-re 3-4 év alatt alig tudtak átvonaglani...Ezért félek.... Mindenesetre próbálok olyan helyet találni,ahol biztosítják a vizsgát, nem nekem kell érte dellát csengetni, legalábbis nem az egész részét. Ha nem lesz fél éven belül ilyen,úgy is elmegyek egyre....
Valóban a gépet ennek tudatában pakoltam össze
Itthon van időm elmókolni 1-1 hibával,élesben kevesebb időm lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 3
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itthon van időm elmókolni 1-1 hibával,élesben kevesebb időm lenne