Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _NCT

addikt

válasz Spa4aPaSWebr #1638 üzenetére

Ezt is szerettem volna/szeretném, de sajnos Help-Desk-re mostanság 2 nyelv beugró,én meg örülök ha angolul megértetem magam :D

Persze szeretném letenni a vizsgákat, de azért jó lenne már elhelyezkedni ebben az ágban, minél előbb melót találni. Mellesleg hallottam olyat, hogy help-desk-ről igen nehéz és rögös az út, mire rendszergazda lesz valaki...És végül is van benne valami, egy multi cégnél,ahová help-desk-est keresnek, ott már gondolom van egy több éve ott dolgozó rendszergazda csoport, és őket nehéz kirobbantani a helyükről... Eddig Synergon-ban sikerült megfordulnom diákmunka alkalmával, az ott dolgozók L1-ről L2-re 3-4 év alatt alig tudtak átvonaglani...Ezért félek.... Mindenesetre próbálok olyan helyet találni,ahol biztosítják a vizsgát, nem nekem kell érte dellát csengetni, legalábbis nem az egész részét. Ha nem lesz fél éven belül ilyen,úgy is elmegyek egyre....

Valóban a gépet ennek tudatában pakoltam össze :) Itthon van időm elmókolni 1-1 hibával,élesben kevesebb időm lenne :)

Új hozzászólás Aktív témák