- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
kraftxld
üzenetére
A telepítés közben, a telepítő saját programjával hoztam létre a partíciót (ahol meg lehet adni, hogy hová telepítse, ott nem csak kiválasztottam a disk-et, hanem kézzel készítettem neki partíciót, mert ugye alapból az egész lemezt lefoglalná neki, de próbáltam azt is, hogy diskparttal készítettem el ugyanitt a neki szánt partíciót).
Mindegy neki, hogy csinálom. Próbáltam úgy is, hogy még mindkettő basic, és úgy add mirror, próbáltam úgy, hogy a bootdisk-ket kézzel állítottam dinamikusra, és próbáltam úgy is, hogy az üres lemezt is kézzel állítottam dinamikusra.
Viszont, mint kiderült, valami bánata azzal a géppel van, mert virtuális tesztkörnyezetben sehogyan sem tudom előhozni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazon Prime Video
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Synology NAS
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs