Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dryman

őstag

Fejlemények:
    próbaként sikerült átméretezni a köztes 3-as kötetet az 5-ből, logikusan a 3-as kiterjesztéséhez a 4-es és 5-ös kötet átmozgatására is szükség van, így az utóbbi 37GB-nyi adat mozgatásával 7 óra 32 perc alatt végzett, majd elkezdte a raid tömb szinkronizálását....
    Azért nem mertem nekiugrani az 1-es kötet kiterjesztésének, mert azon van a win 2003 rendszer szőrőstül-bőrőstül.
    Látva hogy ez mennyi időt vesz igénybe, azt hiszem el kell halasztanom az akciót valami termelés-leállás körüli időpontra.
    Van egy őskövület mentésem az egészről, azóta csak az adat-köteteket mentegettem, szóval a teljes rendszermentés az hiányzik, ezt szeretném minél előbb pótolni. Macrium nem áll rendelkezésre....csak egy cd tokot találtam a régi rendszergazda után ezzel a felirattal, de üres... :)
    Most van lehetőségem jó magyar szemlélet mellett kisírni egy backup szoftvert a vezetőségtől, melyiket ajánlanátok? Gondolom meg lehetne oldani ezt is virágbolti megoldással, de ha már átveszem az informatikai dolgokat is a cégnél, áldozzanak már rá egy keveset....
    valamint nem ártana tanulgatni is valamit a szerver és hálózat üzemeltetéséről, ennek mi az alapfoka? hol érdemes elkezdeni?....fizetné a cég a tanulmányokat.... max alá kellene írnom néhány évet....

Új hozzászólás Aktív témák