- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Fontos vagy nem fontos neked, egy szempont. Nekik is, hiszen osztályozták. Low-ligt képek esetében a 920 fölénye lealázó, egyéb esetekben is valamivel jobb, és akkor még ott az OIS. Ezek után azonos pontszámot adni az meglehetős elfogultságot jelent. Ez nem olyan, hogy nekem jobban tetszik a csempe, vagy az ikon, vagy én jobban szeretem a polikarbonátnál az alumíniumot.
-
pushalias
addikt
Dícsérjék, nincs azzal baj, de az pl. hogy van, hogy a kamerája ugyanolyan osztályzatot kapott a Verge-től, mint a 920-é? Nem érzed egy picit sem elfogultnak? Hm? És ha a kamerák közötti józan ésszel letagadhatatlan különbség így eltűnik náluk, akkor a többi osztályzat mennyire jogos szerinted?
Nem elfogulatlanok? Hogy érzed?
(#2011) frisco Hát hogy a tökbe lenne a Verge elfogult? Juj, ki mer ilyet állítani? Aljas rágalom!
-
btudos
nagyúr
Mindegyik Nexus lekerekített, és az nekem nem jön be
A Nexus 7 jól néz ki, de számomra nincs értelme a 7 colos tabletnek, a Nexus 10 meg megint csúnya, így az se játszik. Így hiába lenne kedvem Nexus-t venni, nincs olyan ami tetszene, marad a 8X, ami az arányaiban kicsi kijelzőjével együtt is kegyetlen mód tetszik, főleg ha tényleg az a szép kék kerül forgalomba, és nem a marketingfotókon szereplő liláskék
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest