Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #98906 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/windows_phone_felhasznalok_szakmai_topikja_off_til/hsz_98804-98804.html
-
cal84
tag
https://mega.nz/folder/bEdxUKQb#W19Z-m_ZjuUstcHKC5yRNA
Mindenféle leírást találsz a !guides mappában. Én régen felraktam a 925re jól be is lassult szerencsétlen
-
janeszgol
félisten
A Cyan akkor lesz Denim, ha az áruházból lefrissítette az appokat. Attól még a szükséges OS frissítés megvan, csak az app frissítés nincs, ezért nem írja ki a Denimet, de attól még tartalmazza az ahhoz szükséges OS frissítéseket. Mivel az app frissítés már nehézkes 8.1-en, nem fog váltani rá. De az nem igaz, hogy csak Denimről lehet 10-re menni. Bármiről tudsz 10-re menni, mivel teljes újra telepítést kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #98910 üzenetére
Fentebb leírtam, telán neked is segít.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #98913 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯
Próbáld újra... -
cal84
tag
válasz Ferenczi Áko #98915 üzenetére
Próbálj ki másik módszert. Én még régen csináltam de tudom hogy rootolni is kellett a mobilt, de volt ilyen offline update része is a dolognak. Sokáig tartott és külön kellett a glance screent is visszarakni meg a billentyűzet nyelvi fájlokat is. Ott mega-n van részletes leírás, vagy még ezt találtam:
https://forum.xda-developers.com/t/guide-win10-mobile-semi-offline-update-project-10586-107-updated-v5-3-beta6.3527340/
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #98915 üzenetére
Van rá esély. Ez ilyen sajnos.
De cal84 leírását is megpróbálhatod.
Nekem kettő L920-al sikerült, pedig azok szarabbak ilyen szempontból. Az L1020-at meg vétek lenne elengedni.
Ez is igaz azonban, hogy én nem flasheltem rommá.[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #98918 üzenetére
Szuper!
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #98921 üzenetére
Lumia Camera van nekem lementve, FB és Messenger támogatása megszűnt már WP-re is. Lumia Camera-t nemsoká feltöltöm Neked, és adom a linket
Belefértem még a szerkesztésbe
Tessék, felraktam a Lumia Camera telepítőjét[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #98923 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy igen. Talán a fejlesztő módot kell bekapcsolni, ha alapból nem enged telepíteni
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
cal84
tag
válasz Ferenczi Áko #98930 üzenetére
https://mega.nz/file/PV9i0LQJ#y-f8V4ciI6qrmDXKsSVigRkKL4aRxAXqzGmN3vUsJFA
Ez a régi Nokia camera. Régit letörlöd, áruházban a frissítést letiltod, ezt pedig a mobilból telepíted A többiverzió nem fog működni win10m alatt.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #98935 üzenetére
Kíváncsiságból feltettem egy 950-re. Nokia Kamera volt a feltételkor, majd Lumia kamera lett frissítés után. Ha megnyitom akkor szól, hogy megválnak az apptól, használjam inkabb a kamera appot...
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #98985 üzenetére
Nekem mindegyiknél ez a folyamatsor vált be:
1. WDRT;
2. OtcUpdater - frissítés a típusra kiadott utolsó hivatalos kiadásig;
3. Gyári alaphelyzetbe állítás;
4. Interop Tool és az 5 Dependencies telepítése az Eszközportálon keresztül majd annak indítása telefonon és megfelelő beállításainak alkalmazása;
5. Registry-ben átírni a 'PhoneManufacturer', 'PhoneManufacturerModelName', 'PhoneModelName' értékeit a megadott Lumia 950 XL-nek megfelelően;
6. Ezután megindul a frissítési hullám OTA-n, meg sem áll az utolsó kiadásig;
7. Gyári alaphelyzetbe állítás, kész!Opcionális a Lumia 730/735, 950 esetében:
8. Interop Tool és az 5 Dependencies telepítése az Eszközportálon keresztül majd annak indítása telefonon és megfelelő beállításainak alkalmazása;
9. Microsoft LEDalert kabinet behúzása az OS-be admin parancssorból az iutool paranccsal, kész!Vannak más metódusok is, lehet próbálkozni, nekem így sikerült mindig.
-
Spet
addikt
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99017 üzenetére
Ha Jézus újra megszületne és köztünk járna, akkor talán látnánk a WP feltámadásának csodáját. Egyébként nem.
2020.01.14.-én volt az utolsó és egyben záró frissítés.
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99020 üzenetére
Nem
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99020 üzenetére
Hát magától valószínűleg nem megy fel, de kis csinoblival igen. Picit olvass vissza.
Lényeg, hogy legyen alatta azért egy kis vas.
A L1020 2GB RAMja nem rossz. -
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99029 üzenetére
Igen, 2020. Januári frissítéseket maximum. Mert tovább nincs. Tudom, mert van egy Lumia 950-esem is, ami a csúcs WP10-es Lumia volt, eredetileg W10M-mel kiadva
-
Blue Eagle
őstag
Melyik eljárással, hogyan csináltad? Oszd meg légyszi, jó lesz válasznak azoknak, akik a jövőben hasonlóan ilyen kérdéssel fordulnak ide. Ha lehet picit szájbarágósan. -
Blue Eagle
őstag
Mi most a build a frissítések végeztével?
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99036 üzenetére
Micsoda? Jézus! Hát ezzel a builddal nem sokra mész! Interop Tool, registry mód, stb... tovább frissíteni.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99039 üzenetére
Áruház megy? Gmail- fiókot tudsz felvenni? Csak egy csepp a tengerben.
Nézd meg magad a vàltozásokat: link -
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99043 üzenetére
Jaj Ákos! Az a neved igaz? Nem figyeltél! Pedig végig, napok óta ezen téma körül folyik itt a diskurzus. A #98983 hozzászólásban is írom, és benne az Interop Tool kezdetű link kell neked. Itt le lesz írva minden, igaz angolul. Ettől a hozzászólástól olvasgass is.
Kérded melyiket rakd fel abból amit linkeltem?
Te semelyiket! Majd fel fog menni az utolsó is magától OTA-n, ha átírod a regisztryben az adott értéket.
Nézd a lényeg, hogy a regisryben három helyen át kell írni a telefon jellemzőit, hogy nem L1020, hanem L950 vagy 950 XL. Így az MS szerver nem azt látja, hogy a te telód L1020, hanem 950-esnek véli, ezért már kezdi is küldeni a legújabb frissítéseket is. -
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99050 üzenetére
A verziónak 1709-nek kéne lennie, aza legutolsó kiadás.
Lumia Camera témával hogy állsz, fent van Neked?(Képernyőzár/feloldás gomb + hangerő fel gomb, és gyári képernyőmentés opció )
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99061 üzenetére
Valószínűleg az 512 MB RAM, és a belső tárhely mérete (8 Gb, ebből kb 4 Gb a felhasználható) miatt nem is fog sikerülni.
Annyi RAM-mal nem is erőltetném[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99093 üzenetére
Ha elérte a frissítés az utolsó buildot (15254.603) és természetesen azt telepítette, akkor utána csinálj rögtön egy Gyári alaphelyzetbe állítást. Ekkor ugyanis az átírt reg értékek visszaállnak eredetibe.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99096 üzenetére
Így van!
Ez mellett a visszaállítás után lesz egy minden piszoktól mentes, szűz, ropogós buildod.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99098 üzenetére
Nem tudtam működésre bírni eddig, majd még kutakodok
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99098 üzenetére
Nem tudom, de ennyit azért tudok segíteni az ügy érdekében:
[Glance screen XDA] Próbát megér, jelezzétek, hogy mi van, kíváncsi vagyok.
Ezek szerint a L 1020 kijelzője Glance screen kompatibilis?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #99100 üzenetére
Ezek szerint, ha az L920-am, ami 950xl kap egy gyárit akkor 8.1 lesz??
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Ferenczi Áko #99107 üzenetére
@btudos
Ja, akkor jól félreolvastam, valami olyasmit, hogy rányomtam, de visszadobott 8.1-re.Sorry.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Ferenczi Áko #99109 üzenetére
Nem, ez a videó biztos, hogy nem kell! Ez az asztali, sima Windows 10-et taglalja. Telefonra ez irreleváns.
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99114 üzenetére
Jó a videó, majd vmelyik nap nekifogok
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99119 üzenetére
Megcsináltam, működik rendesen. Köszöntem a linket!
A leírást lementettem Word fájlba, a fájlokat pedig gépre, így később, ha megszűnnek a feltöltött fájlok, megcsinálható"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99124 üzenetére
Ugyanez van nálam is GMail esetén
-
btudos
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #99124 üzenetére
Ha nem Google fiókként, hanem sima IMAP fiókként állítod be és a webes felületen engedélyezed a szinkront a kevésbé biztonságos alkalmazásoknak, akkor mennie kell.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99128 üzenetére
Nekem a képek lennének a fontosak, de eddig nem találtam.... Pedig Interrop Tool-ban kikapcsoltam a teljes fájlrendszer hozzáférést, de ugyanazt látom gépre kötve
-
Francia91
veterán
válasz Ferenczi Áko #99145 üzenetére
Még nem vagyok otthon, ha hazaérek, megnézem mindenképpen.
-
Francia91
veterán
Ugyanaz, lenyitottam minden menüt, de sehol
-
Dzsekó
addikt
Próbáld meg úgy, hogy intéző címsorába belekattintasz, ott kimásolod az elérési utat, majd a parancsikon tallózás üres mezőjébe beilleszted, tehát nem nyomod meg a "Tallózás..." nyomógombot. Ha így sem megy, akkor nincs ötletem.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Ferenczi Áko #99156 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem jó a bekapcsoló gomb, ezért nem tudtam gombokkal resetelni..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
janeszgol
félisten
válasz Ferenczi Áko #99156 üzenetére
Az osszes Lumia kozul (kiveve 950/950XL, ezekbol nincs nekem es nem is volt...950 volt egy rovid ideig, de alaplapos lett) ez a kedvencem, a 630/635. Utana a 640, aztan az 550 es 650.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Ferenczi Áko #99161 üzenetére
Nekem megy, négy Gmail fiók is.
-
btudos
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #99161 üzenetére
IMAP fiókként beállítva sem? Úgy mennie kéne.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest