Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
válasz gyurkikrisz #43457 üzenetére
Megnyugodtam. Ám volt ez jelentve Parciék felé?
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Levwi
aktív tag
válasz gyurkikrisz #44146 üzenetére
gyurkikrisz:köszi.
daniel909:csak annyit mondanék hogy ismerőseim közül aki eddig váltott droidról wp-re mindenki azt mondta idézem "soha többet android" android az olcsó készülékek miatt van elterjedve nem a közép és felső kategória miatt, de jönnek az olcsóbb wp-s telók és szépen lassan jönni fog felfele a wp is.
630-nak legalább akkora sikere lesz mint az 520-nak ez tény pedig még kicsiny hazánkban szolgáltatónál be se lehet szerezni.
Kell az embereknek az újdonság és aki eddig droidot használt annak wp új lesz és örülni fog neki hogy nem kell mókolnia semmit csak használni a telefont, nem kell kismillió alkalmazás hanem amire szüksége van integrálva van a rendszerbe.Xiaomi 14
-
hülyegyerek
addikt
válasz gyurkikrisz #44235 üzenetére
Nekem meg nem is látszik a system mappa....
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
btudos
nagyúr
válasz gyurkikrisz #44235 üzenetére
Talán 8.0 vs. 8.1, vagy az, hogy az övé Nokia, az enyém HTC.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
akela91
addikt
válasz gyurkikrisz #44522 üzenetére
Vágom, csak azt írjátok nem jött ki offical, akkor ez most mi? (windows 8 update, nem 8.1?)
(#44526) btudos Szuper lesz, van sok gyermekbetegsége? Illetve ehhez akkor nem kell semmit mókolni, csak update, és kész?
(#44527) negyedes Nem, mert a tesómé a mobil, és hétvégén tudok vele foglalkozni, csak képben szeretnék lenni addig. AZ eddigieket üzenetbe kértem tőle.
Még 1 kérdés, windows 8.1-en lehet mozgatni appokat SD-re?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #44544 üzenetére
aha. de nekem csak neha jelenik meg es nem is azon a reszen, amit olvasok, hanem amikor feljebb gorgetek. es csak itt ma-n.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
jockas
senior tag
válasz gyurkikrisz #44638 üzenetére
Tuti.
A családban van 2 droid (az más lapra tartozik, hogy mindkettő lassú...) és pont tegnap hívták az egyiket viberen és nem lehetett hallani semmit sem...gyakorlatilag használhatatlan még a "nagy" droidon is. Csak azt nem értem miért kell a WP-t megszólni azért, mert nem megy rajta rendesen az a viber, ami droid sem megy rendesen... (mondjuk sejtem...divat szidni a MS termékeket)
-
JamesHun
addikt
válasz gyurkikrisz #44652 üzenetére
igen ezzel még meg is békélnék, ha rendesen átemelné a névjegyzékemet és nem kéne vadásznom, hogy kb 40-50 telefonszámom minimum nincs meg, és még ki tudja hány dolog, csak nincs kedvem egyesével összefésülni az icloudos névjegyzék VS amit felismert amikor beszinkronizálta
de kísérletezgetek még
nem akarok google névjegyzéket, ha másképp megoldhatóSeriesX: JamesSHun
-
vlcsko82
senior tag
válasz gyurkikrisz #45083 üzenetére
elírtam és még fel se tűnt
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
saiyajin
senior tag
válasz gyurkikrisz #45172 üzenetére
Mert 3 éves cikk.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
catroot
veterán
-
mokus1
addikt
válasz gyurkikrisz #45269 üzenetére
Igen, volt restart azóta. Eredeti Storeból letöltött fájl egyébként. Gyökérben van.
Nem tudom az számít-e előtte a kártya androidos telefonban volt de gyakorlatilag minden le lett törölve róla.
-
hibavissza
veterán
válasz gyurkikrisz #45286 üzenetére
8.1
a fő gond az, hoy a netbook linux petrája nem ismeri fel a windows telefonokat, így totál meg vagyok lőve.
Írtam a WiPlus-nak, de eddig nem válaszoltak. A szállodában sem láttak még ilyen problémát. Szifonon és droidon működik.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz gyurkikrisz #45419 üzenetére
Na igen. Mert lehet, hogy hardverben erős, de egyebekben meg kell kötni a kompromisszumot.
Pl. Lumia extrrák nincsenek, és a supportot is elfelejtheted, és a minőség sem garantált.(#45424) junior11: Szerintem igen. Én pl. bármikor elfogadnám
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz gyurkikrisz #45469 üzenetére
Jogos ez a nezet is. Felraktam a 8.1et kezdokepernyo miatt is igy atlathatobb lett.
-
30z.Samu
félisten
válasz gyurkikrisz #45499 üzenetére
Próbálkoztam, de nincs ilyen funkció. Megosztás van, megnyitás, részletek, ilyesmi.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz gyurkikrisz #45501 üzenetére
Mindegy, akkor majd megoldom PC-n keresztül. Köszi!
Sic Parvis Magna
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #45506 üzenetére
igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #45509 üzenetére
meg nincs piros!!negy44
-
BobTail
őstag
válasz gyurkikrisz #45509 üzenetére
Ami azt illeti tényleg zavaró, hogy semmi az égegyadta világon nem figyelmeztet az elmulasztott eseményekre, de hátha lesz erre valami megoldás később a GDR1-ben.
-
BobTail
őstag
válasz gyurkikrisz #45535 üzenetére
Ami azt illeti, ennyiből még én sem jöttem rá, hogy pontosan most mit is akarnak bejelenteni
-
Pikkolo^^
addikt
válasz gyurkikrisz #45554 üzenetére
A szifon 1 szempillantás alatt készíti a 8 megás képet, a 808-am csak egy kicsivel tovább menti a 8 megás pv képet. A WP ezen a téren nagyon le van maradva, a 920 is lassú.
-
Bukk900
őstag
válasz gyurkikrisz #45554 üzenetére
Ez beállítástól függ, normál felbontásban 3264*2448-as képet készít, ez pont 8 megapixel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gyurkikrisz #45564 üzenetére
Ezt a "fícsört" a hivatalos 8.1-el is meg fogja kapni szerintem....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
batai15
félisten
válasz gyurkikrisz #45564 üzenetére
Ez eddig is játszott ha használja az amber.
PEdig de. mert szerinted ha nem érkezik több dev update akkor nem ugyan ezt fogod meg kapni? dehogynem,[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz gyurkikrisz #45568 üzenetére
oszt mért nekem címezed?
Pontosan ezt mondom ha használod akkor ugyis tölteni kell.
Akkor lenne gáz ha nem használná az ember.
Nekem ugy megy 2 napot hogy kis net, zene , stb .[ Szerkesztve ]
-
sfefe
addikt
válasz gyurkikrisz #45568 üzenetére
Mar bocsi, hogy igy beleszolok de En sem szivesen toltogetem allandoan....Ez nem dszungel kerdese hanem kenyelemi szempont...
De hat ez van ilyenek a tepsik...( meg gyartok )Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
btudos
nagyúr
válasz gyurkikrisz #45744 üzenetére
Mióta számít két A5-ös mag értelmesnek? Egy dolog jó benne, a RAM. Egyébként valóban ronda, és gondolom nem is lesz túl olcsó.
BobTail: Én a 630 helyében megsértődnék.
-
HKorn
veterán
válasz gyurkikrisz #46057 üzenetére
Nem mutat csíkot ez a furcsa, csak középen a kis pöttyöt.
Más, mivan a swype billentyűzettel, nem úgy volt, hogy lesz 8.1-ben?
Run&Ride
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz gyurkikrisz #46207 üzenetére
Talán mert még "élő" modell?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
viewdetails
addikt
válasz gyurkikrisz #46207 üzenetére
A fémház vonzza a frissítéseket, mint a mágnes...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
confuser
senior tag
válasz gyurkikrisz #46294 üzenetére
Ahha. Hát elég lehetetlennek tűnik ja. Egyrészt kamera meg akármi megnyitása nélkül állandóan aktívnak kéne lennie, szóval zabálná az akksit, másrészt képernyőről jó pontossággal szöveget felismerni... Hát ja, futurisztikus
Szerk. Az elsőt visszavonom, úgy tűnik a bal gombot megnyomta
[ Szerkesztve ]
-
Flyme
senior tag
válasz gyurkikrisz #46648 üzenetére
Köszi!
-
313313
addikt
válasz gyurkikrisz #47519 üzenetére
Tudod te hányan vennének még ma is Nokia 6300, Nokia 6303, Nokia 6700-t?
Nem voltak azok az S40-esek olyan rosszak, sőt... Lenne még ma is létjogosultságuk megfelelő árazás és tudás mellett.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
br.rak
őstag
válasz gyurkikrisz #47519 üzenetére
Az asha 302/303 igen jó kis telefonok voltak, szóval nem feltétlenül kell itt sz***zni mindent
az asha 300-ból csak a wifi hiányzott, de sok korábbi még nem ashas- s40-es touch and type telefon volt ami még a mai napig is kiválóan működik. Sokan vennének még ma is ilyet, ha lehetne[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
válasz gyurkikrisz #47723 üzenetére
Nokia Lumia 520
OP szám: 8.0.10517.15010 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #47846 üzenetére
-
gabber01
addikt
válasz gyurkikrisz #47881 üzenetére
Hol? Nincs ilyen opció.
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #48156 üzenetére
igen.
-
btudos
nagyúr
válasz gyurkikrisz #48194 üzenetére
Azert a qHD support a keszulekek pozicionalasaban sokat segithet.
polonic: Kb. pont annyi, mint az eddigi GDR frissitesek.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gyurkikrisz #48199 üzenetére
Xiaomi pont nem jó példa, ők az android kernelét is forkolták és egy jó ideje maguknak fejlesztik, azon kívül, hogy a UI-t is teljesen újraírták.
"Voice over LTE"
ezen meglepődtem, azt hittem kezdetek óta támogatva van.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gyurkikrisz #48206 üzenetére
nem egyre többet, végig követtem a topikot.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #48264 üzenetére
ido kell, amig frissul. ha jol remlik, akkor mult heten tettek bele ezt a funkciot es nalam is csak most jelent meg.
-
veterán
válasz gyurkikrisz #48295 üzenetére
Feloldott kepernyo mellett, folyamatos feldolgozassal? Baratsagos lenne, az tuti..
Everybody lies.
-
polonic
félisten
válasz gyurkikrisz #48318 üzenetére
Es en meg nem is tettem emlitest a firefox os-rol.
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #48375 üzenetére
igen.
-
westcoastog
veterán
válasz gyurkikrisz #48456 üzenetére
Én hagyom a pfd-t, nem kell ezt túlbonyolítani szerintem.
-
Воланд
titán
en megvarom.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Én Pfd-s voltam / vagyok. Nekem az első napokban kijött az update. Gond nélkül felkúszott, (mondjuk nálam nem volt bitlocker a meghajtón). Utána visszaraktam a Pfd-t. Semmi gond nincs vele.
Romanes eunt domus
-
Kbali
nagyúr
válasz gyurkikrisz #48471 üzenetére
Azok a kínaiak tiltották volna ki a googlet, akik fossák magukból a droidos cuccokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest