- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Francia91 #94481 üzenetére
Érdekes gondolat.
A (már) szarul működő gps megerősített, hogy egy jól működő navi-t vegyél, amivel együtt kukáztad a store-ban megvett és agyondicsért sygic programot is, tehát az MS tett erről is, hogy ugyan már nehogy még ez jól működjön.
Viszont abban nem erősített meg, hogy vegyél egy frankó másik készüléket, amire dögivel vannak free gps programok és ráadásul jól is működnek...
Vettél egy navi-t, pluszban ott lesz a zsebedben a 950 is, mert telefonálni még jó. Értem.... ööö illetve nem, de ez legyen az én bajom.-------------------
Nyomtam neki egy WDRT-t, hátha, de ugyanúgy, 20-30 perc után kijelző lekapcsol, telefon meg forró...
Már nem az első, hogy ezt a problémát olvasom...tényleg kinyírják teljesen a lumiákat, vagy kezdik megadni magukat a készülékek hardveresen (is), most, hogy a garanciás elintézése is egyenlő a gané szinttel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egér probléma
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Parfüm topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest