- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
-
LOGOUT
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacee87
aktív tag
válasz
SOAD19 #86737 üzenetére
Nálam ezt a Vipmailnél szokta írogatni! Nem találtam rá megoldást! Pop3 kapcsolatként van felvéve, időnként feldobja, de amúgy bejönnek a levelek! SMTP-re be van állítva a Telenor, mégis a múltkor sikerült úgy járnom, hogy elküldöttnek jelzett egy olyan levelet amit LTE-n küldtem, hogy valójában nem küldte ki! 4db téli gumit buktam miatta, ami jelen állás szerin 5 000/db pluszt fog jelenteni... A vipmailnek (indamail) egy speciális tulajdonsága a külön POP3 jelszó. Nem tudom mi lehet az összefüggés, mert Yahoom nincs, viszont emlékeim szerint ez az elavult beállítás üzenet már 620-on és BB10-en is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest