Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery1987

őstag

válasz tomboy0013 #68721 üzenetére

Szia!

Én tudok nélküle élni. A villanó meg pláne nem fontos nekem mert van egy saját digitális gépem ami megkockáztatom adott körülmények között bármelyik mobilos kamerát elveri. Talán a Nokia PureView-ot nem, de az más tészta is. Én is féltem tőle de semmi gond. A kijelző azonnal lezár amint a fülemhez emelem.

Az 535 eleve szervízzel indul a kijelző miatt ha épp kifog még egy első szériás darabot nem tudom a későbbiek hogy állnak. Mondjuk nálam az 5" miatt esett ki mert pont erről a méretről váltottam le mert kezelhetetlen volt számomra.

Félre ne érts nem ellened szóltam, mert lehet hogy neked ezek a dolgok alapvetőek. :) Mások vagyunk más kompromisszumot kötünk. Én beírtam a saját véleményem.

kisDerek

Szarnak én sem nevezném, főleg, hogy 30k-ért nem kapsz értelmes Android-os gépet ami ne szarná el magát előbb v utóbb. A kínai csodákban meg már nem hiszek. Volt de mindegyiknek volt baja. Itthon és két Android-os Samsung van ráadásul ugyanazzal a verzióval. Hát mit ne mondjak. És akkor párom Samsungja is ami meg eggyel magasabb verzió szám nem is mondom, bár az legalább fasza mert nyüstöli. De tud érdekes dolgokat produkálni.

INTELligent

Szinte minden WP telefon kapott egy frissítést ami a véletlenszerű újraindítást javítja. Mondjuk nálam nem volt eddig jellemző bár nincs meg túl régóta a telefon. Rakd fel. Ártani nem árt.

[ Szerkesztve ]

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés