Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Glenda #55703 üzenetére
A kedves fejlesztő az én tudomásom szerint ugyanaz az Orosz Tibor aki az Időképnél is megtalálható...
Egyébként a droidos app is tele van idegesítő reklámokkal már....
A facebookon tagja vagyok a Magyar Windows Phone Közösségnek és amint beírtam a nevét, akkor a face ki dobta hogy van ilyen nevű tagja a csoportnak és ő is debreceni - tehát valszeg ő az. Rákérdeztem hogy mi a terve az alkalmazással...
Epic Fail akkor részemről....
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lall
veterán
válasz Bogyi007 #55754 üzenetére
Csak közben nevet váltott és Orosz Gergelyként fejleszt.
Amúgy nem tudom mit kell ezen lovagolni. Egy fejlesztő nem fejleszti tovább egy kaja árába kerülő appját, mert nem éri meg. Na bumm.. Jól átbaszott mindenkit.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
negyedes
addikt
válasz viewdetails #55761 üzenetére
bókééé - jo magyarosan.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
Воланд
titán
válasz pushalias #55764 üzenetére
te is nagyon jol tudod, hogy nem a ket dollarrol van szo, csak most megint muszaj neked valamibe vagy valakibe belekotni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Воланд #55766 üzenetére
Szerintem most az a borzasztó gáz, hogy Glenda szerint Orosz Gergely felmenőit keresztezni kéne a lovakkal, mert nem folytat egy szarul menő vállalkozást. Le se szarom, nemhogy a felmenőit emlegessem 2 dollár miatt bárkinek is. Gondolom ő ingyen vagy veszteséggel dolgozik vagy ha nem, mindenki lovakkal akarja telibeveretni a felmenőit.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
nezd, en nem azt irtam, hogy Glenda-val teljesen egyetertek, de nehogy mar a fejleszto legyen a jo fiu a tortenetben, amiert kukazza az alkalmazast.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Lall
veterán
válasz Воланд #55768 üzenetére
Én így látom... Ha hozzám jártak sokan tornázni 2 évig és mindenki elégedett volt és fizetett nekem, de a főbérlő emeli a havi díjam folyamatosan és mikor már nem éri meg becsukom a boltot. És az sem opció, ha szemben van egy olcsó kiadó tornaterem, mert leszarom, beleuntam, nem akarom folytatni, nem akarok baszakodni tovább vele, nem akarom újra a közepéről kezdeni. Az addig nekem ideadott pénzt azt szerinted elbukta, aki nálam tornázott vagy hogy? Ki volt írva, hogy örökéletgarancia van az appra?
Szerintem ebben a sztoriban nincs jófiú, meg rosszfiú. Kiszáll egy veszteséges dologból. Nehogy már a felmenőit baszassuk a lovakkal emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Glenda
addikt
Az API útvonalát és a modelosztályokat kellene kicserélnie (amiket a json2csharp le is generál neked egy kattintásra). Ennyi. Nem a két dollárról van szó, mert az nem tétel. Csak szerintem nem ez a dolgok rendje. És nem feltétlenül ilyen hozzáállást vársz az egyik példaként mutogatott fejlesztőtől.
A példád ott sántít, hogy két évig elkurváztadelkártyáztad a befizetett pénzt, nem újítottál, aztán amikor csak 300 új tagod volt egy hónapban (500$ volt az utolsó bevétele), akkor már nem érte meg. Ezt megcsinálhatja egy Gayview Mahat indiai csicska, de egy Orosz Gergely nem.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
félisten
Megjott Androidra az app, amit legjobban hianyoltam WP utan/mellett: Office Lens.
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
válasz Oppenheimer #55775 üzenetére
Kb. mindent probaltam, de az Office Lens nevjegykartya-beolvasoja gyakorlatilag tokeletes.
while (!sleep) sheep++;
-
Máté94
addikt
Na, igen. De még ha most nem is nézzük az alkalmazásokat, legalább OS frissítés van. Ámbár igazából szerintem csak ezért választottam a platformot, és a homogenitás miatt ( Ha már Windows PC, akkor Windows Phone ).
A "miért" oka az inkább az, hogy rosszul esik látni, hogy az eddigi WP-only app-ok más platformon is megjelennek. Végül is beállunk a fasorba Android és iOS mellé, ahol az újabb dolgok mindkét rendszeren megtalálhatók, de... mehh.
(#55777) Crytec210: Szeretnék én is lusta lenni váltani, egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Glenda #55771 üzenetére
Bár én nem így látom, de tökmindegy. Az ms is leszopatta már párszor a usereit ennél több pénzzel is. De azért ne bassza már meg egy telivér az anyját, mert nem hajlandó tovább fejleszteni, tökmindegy mi az indok.
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Glenda
addikt
-
veterán
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #55784 üzenetére
Ja, nem csak recskázott a fórumokon, hanem valódi kocka. Emellett sportol és főiskolára jár.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
istnag
addikt
33 éves fejjel, azt mondom
kurvajók, az új funkciók a FB Messengerben. pl Giphy, Clipdis[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
So phone, much premium! Azért gáz, hogy ennyiért ilyen hibái vannak.
-
negyedes
addikt
válasz kolosanyi #55790 üzenetére
eddig a csuszos felulet az megvan de mas nem nagyon jott elo eddig.
a 8xnek a sarka 1 het utan kopott volt es jelzem cska a kek foszlik, baratnom feketeje mindjart 2 eves es semmi baja. toknelkul hordta az elejen.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Glenda
addikt
A Sony majd streameli PS4-re a PS3 játékokat OnLiveon. Janem.
-
Blyan
félisten
válasz kolosanyi #55790 üzenetére
Ezek az előforduló hibák nem jelentkezik mindegyik minden készüléken, főleg nem egyszerre. Szvsz ennyi probléma minden telefonnal megtörténhet. És általában meg is történik.
A 920-szal mennyit szoptak sokan, pl?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kolosanyi
veterán
válasz negyedes #55791 üzenetére
A HTC-vel ugyanúgy nem szimpatizálok.
(#55793) Blyan
Ezzel csak annyi a problémám, hogy szereti saját magát prémium gyártónak beállítani az Apple is meg a HTC is, közben semmivel se jobb a minőség, mint a többieknél. A lehúzáson kívül akkor miért is van a felár? Tudom, külföldön nem is, meg szolgáltató, meg a többi, akkor is drágább mind a kettő a konkurenciánál. Ahogy újabban a Samsung is elkezdett így árazni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nintendo Switch
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest