Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
veterán
-
gzbotii
nagyúr
konzervatív = még nem baszott senkit seggbe
ultrakonzervatív = csak misszionárius póz, lekapcsolt lámpáknál
liberális = bárkit megbaszna röptében
ultraliberális = meg is bassza
kommunista = mindegy kit dug meg, csak felvehesse az ehhez tartozó taposócsizmátWhen every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz viewdetails #50767 üzenetére
Annak épült a sok stadion, nem?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz viewdetails #50769 üzenetére
Esetleg szabadtéri vasárnapi misék Semlyén Zsóttival...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
veterán
-
btudos
nagyúr
Ha kell valakinek fatboy, vagy DT-900, sarga, fekete es feher (utobbibol kek is) van Telekomnal MOM-ban mindkettobol.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Burt1793
veterán
A hónap végén lesz pár üres napom, szeretnék írni egy részletes tesztet (és igazabbat, mint a MA-n Bog) a logout-ra a L930-ról.
Aki esetleg már írt tesztet a logoutra, meg tudna dobni pár hasznos infóval, hogy milyen felületen lehet írni, hogy kell engedélyeztetni, stb-stb. ? Köszi. -
btudos
nagyúr
válasz Burt1793 #50774 üzenetére
8 k, meg mindig. Nem olvasod a 930 topikot?
Amugy az "igazabb" nem megfelelo, Bog cikkevel sincs kulonosebb baj, de naluk par napot van a telefon, nem feltetlen jonnek ki azok a hibak, tapasztalatok amik hosszabb hasznalat alatt jelentkeznek.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
válasz Burt1793 #50775 üzenetére
most ez a teszt olyan lesz, mint a tudjukki 920 tesztje? mert ha igen. akkor szepen kerlek, hogy elobb vidd el szervizbe azt a szart es utana sird tele a logout-ot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Burt1793
veterán
válasz Pttypang #50783 üzenetére
Nincs semmi hiba az én készülékemmel, nem fogom a hibáit rágcsálni, csak kicsit részletesebben leírom a dolgokat. Az androidot jól ismerem és most már a wp-t is. Kicsit összehasonlítom őket. Csinálok fotókat, lemérem mennyire melegszik...
Megvan még az a 920as teszt? Rákeresek.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
jó lenne nem kezdenétek elölről
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
-
Blyan
félisten
válasz Burt1793 #50787 üzenetére
Az nem a 920 hibája volt, hanem a 8.1 előtt egyáltalán nem működtek azok a gombok, amik felugro ablakot generáltak.
Igen, a kockák gomb nélkül is tudnak linkelni, de miért kéne ehhez kockának lenni? Ráadásul Oppinak pl ez évekig gondot okozott, pedig ő olyan kocka, amilyennel a jobb RPG játékosok gurigáztak anno.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
-
Burt1793
veterán
válasz Integrale #50793 üzenetére
Az egy kis vélemény, de még az se. Nem tudom miért vesz wp-s telót, ha olyan dolgokra akarja használni, amikre nem lehet, vagy amiket alapból nem tud. Nekem nincs ilyen problémám a telefonnal, mindent meg tudok vele oldani.
Mivel itt ennyire félnek egy új viszályt szító írástól, lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Főleg azért, mert nem két percembe kerülne egy részletes teszt, viszont a wp-sek leszólnának, a többiek meg hiányolnák a többi bugot és nagy viták lennének. Akarva akaratlanul...
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Burt1793 #50795 üzenetére
Aki ebben a topikban van, szerintem senki sem szólna le, ha józan hangvételű, összeszedett és objektív írást adnál ki a logoutra. A 920 tesztjével sem az volt a baj, hogy írt róla.
(#50794) savoo Elolvastam és nem hittem el, hogy ilyen van. Nem úgy tűnt a srác korábban, hogy csak úgy egy hasraütés után megvesz egy telefont, erre olyan dolgokat hiányol Extra Heavy Userként, amik egy 10 perces olvasgatás után kiderülnek. És ez után ír egy ilyen sírós cikket. Burt1793 kb. ezt kell elkerülni.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Burt1793
veterán
válasz Oppenheimer #50797 üzenetére
Amik esetleg sírásnak tűnnek a 930 tulajoknak, valóban a szomorú valóság, de ezt már kitárgyaltuk és a tulajok nagy része amúgy se veszi észre, ha teszem azt a szürke háttér helyett lilát lát.
Ui.: Így néz ki egy troll? Nem is tudtam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest