Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48731) Tim82 válasza Oppenheimer (#48726) üzenetére


Tim82
nagyúr

Akkor onnantól gondold újra, hogy mennyire éri meg "fejlesztői készüléket" mondjuk tízezer fejlesztő mellett nem százezres, hanem több milliós nagyságrendben legyártatni. Lehet, hogy ennek az az oka, hogy nem csak a felhasználói oldalról van igény, hanem a gyártói oldal is szeretne hasznot elérni, vélhetően olyan termékkel, amit versenyképesnek tart és a versenyképes termék fogalmába az is beletartozik náluk, hogy legalábbis szerintük hétköznapi használatra alkalmas terméket dobnak piacra? Ez a volumen azért mintha túlmutatna azon, hogy ha tízezer helyett százezret gyártatunk, diszkontárat ad nekünk a kínai gyártósor.

Ennyi erővel egyébként a WP-tulajok (köztük én is) egyfolytában csak hétköznapi használatra alkalmatlan telefonokat használnak. Mindig jön az újabb frissítés, amivel még mindig nem oldódik meg egy sor probléma, illetve nem teljesül egy pár felhasználói elvárás. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.