Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz Bogyó bá' #47652 üzenetére
bucarestben fele annyiba kerul a taxi mint pesten. 100 ft egy km. most hetvegen a legolcsobb 280 ft volt amit lattam.
amugy meg a halal jarkaljon bucarestben gyalog meg tomegkozlekedessel.
imadom ezert pestet, gyorsan pontosan mindenhova eljutottam a bkk-val, lehet szidni, de meg mindig jobb a bucaresti tomegkozlekedes.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
félisten
Az Office Lens nevjegykartya-szkennere valami durvan jo.
while (!sleep) sheep++;
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #47645 üzenetére
Nekem mindig lesz WP-m, csak nem fogom használni.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
junior11
veterán
Na mi van itt, mindenki vált WP-ről? Így nem nő az a piaci részesedés
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Burt1793
veterán
Ja itt mindenkinek van wp-s telefonja, csak senki sem használja.
-
negyedes
addikt
facc kivan megint megyek utra bucarestbe es konstancara
annyi nyugtat hogy ugy nez ki hogy 24tol egesz 05ig teljesen szabad vagyok.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
gzbotii
nagyúr
Hmm. Lehet lecserélem a laptopom egy Lenovo Miix 2 8" tabletre, 48000ért
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #47665 üzenetére
Nem. Barátom átveszi a laptopom és ennyiért veszek egy ilyet, használtam.
Azt írtam lecserélem, nem elcserélem.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gzbotii #47666 üzenetére
És a lecserélem nem jelentheti azt, hogy eladod a meglévőt, és veszel egy másikat? Lényegében ez történik, csak ingyen adod haverodnak, és használtan veszel másikat.
bogyó: mondtam, semelyikben se árulják ennyiért.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #47667 üzenetére
Olvasd el még egyszer: [link]
Nem ennyi a különbözet, ennyi tablet - és ennyiért adom el a laptopom is.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz gzbotii #47669 üzenetére
"lecserélem a laptopom egy Lenovo Miix 2 8" tabletre, 48000ért"
Először definiálom a következőt:
<megszabadulok a laptopomtól> felvehet értéket a következő halmazból: {eladom valakinek; odaadom valakinek; kidobom a kukába; megtartom, de a Miix cuccot használom helyette}Most nézzük mit jelenthet az idézett mondat:
<megszabadulok a laptopomtól> és veszek egy Lenovo tabletet, jóval a rendes árán alul, 48000-ért.Mivel odaírtad milyen olcsón veszed, ez implikálta, hogy valami trükk van a dologban. Ezért feltételeztem, hogy a <megszabadulok a laptopomtól> felveszi az "eladom valakinek" értéket, és az ebből szerzett pénzhez hozzáteszel 48 ezret, és így az alábbi mondat igazzá válik:
"lecserélem a laptopomat 48 ezerért"
Hisz 48ezer forintodba kerül a csere, és laptop helyett tabletet fogsz használni.Később kiderült, hogy egy valószínűtlenebb forgatókönyv igaz:
A <megszabadulok a laptopomtól> az "odaadom valakinek" értéket vette fel, és használtan veszel tabletet.Egyértelmű, hogy a logikus következtetés az első volt, nem tudom, hogy ezek után mit nem értesz.
Megjegyzem továbbá, hogy a "lecserélem" tágabb fogalom, mint az "elcserélem", mert az előbbi az utóbbit is magába foglalhatja.
Megjegyzés2: Ha eladsz valakinek valamit, és utána mástól veszel helyette valamit, az nem elégíti ki az "elcserélés" fogalmát, így fölösleges volt idekeverned.Örülök, hogy tisztáztuk.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
veterán
Van itt penz szarasig, vesz mindenki egy szifont egy bb-t meg egy wp-t meg valami kukarobit, lehetoleg abbol is a nagy markakbol egyet-egyet aztan amelyik eppen kell, azt hasznalja.
Everybody lies.
-
gzbotii
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
catroot
veterán
Almáék nem sz.roznak. Péntek óta már jött is a 2. frissítés a telefonra.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
Na igen, ebben van valami. Viszont ahhoz képest viszonylag gyorsan kiadták.
Jó, persze azért nem tákolva kellene kiadni a frissítéseket, csak valahol még mindig jobb az, ha kiadják rá a javítást.
@bogyo112
Hát kb. Az alma és a gugli eléggé hanyag munkát végzett, maradjunk annyiban.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #47687 üzenetére
szamomra az. tudom, most majd jonnek a 930 tulajok es leirjak, hogy naluk nem az. ettol meg nem lesz jobb a helyzet. ezeknel az alkalmazasoknal jon ki, hogy mennyire nehez normalis programot irni a mindenki szamara elerheto fejlesztoeszkozokkel, hiszen meg az ms-nek sem sikerul.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
negyedes
addikt
válasz Oppenheimer #47687 üzenetére
volt mar rosszabb is.
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #47690 üzenetére
ahhoz kepest, hogy milyen volt 8.1 elott nem, nincs rendben. ha az ms komolyan gondolja a wp-t, akkor nagyon remelem, hogy az elkovetkezo fel evben a lelkuket kihajtjak a fejlesztokbol.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
válasz Воланд #47688 üzenetére
930 tulajként is azt mondom, hogy lassú. Lassú, resuming, amelyik előadónál van háttér azt 1-2 sec betöltenie stb.
Oppenheimer: ha egyszer megnyitod, és közben mondjuk böngészel vagy csetelsz, utána visszalépsz a zenére akkor újra is indul az app. (a zene nem áll le, csak újra elindul a music app)
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Воланд
titán
válasz Pttypang #47693 üzenetére
w10-es keszuleket jovore nem fogok venni. az omniat is ket evesen csereltem le, a 920-al is kb ez lesz, ami jovo nyar. akkor jon majd az iphone6, aztan majd a w10 megjelenese utan egy evvel korbenezek, hogy mi ujsag. addig meg tesztelesre marad a 920. hiaba lesz jo a w10, hogy ha nem lesznek ra normalis appok az elso par honapban. feleslegesen meg nem fogom magam szivatni. arra ott lesz az iphone, de abbol meg minimalis buko nelkul ki tudok majd szallni.
-
Burt1793
veterán
válasz Воланд #47694 üzenetére
Ja, hát nekem sikerült most venni a 930-at és én is két évre tervezek vele. A zene appot utálom és eddig minden mást kipróbáltam, amit mondtak, mindegyikben volt valami szar... Emlékszem, L710-en 2 éve folytatás... felirat nélkül ment minden. Jó, oké, nem olyan hosszan írja, hogy folytatás, de ilyen sehol máshol nincs.
-
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #47696 üzenetére
nem a feneket. hanyok az ios-tol.
-
Burt1793
veterán
Olyan csúnyácska szegény 6os ájfón, remélem szappantartózzák rendesen. Én egy 5s-t elfogadnék, de most már letettem a voksomat eme szar mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest