Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #30903 üzenetére
Ha én lennék a Microsoft helyében, nem is akarnék a consumer piacra betörni a Surface-ekkel, nem feltétlen érdemes az Apple nyomába szegődni. Kell a Surface sorozat, referenciának, a prémium kategóriába. Átlag Józsi úgyis azt veszi ami olcsó, meg ismeri a gyártót, mert az van ráírva a notebookjára is. Ezeket a partnerek ilyen-olyan minőségben legyártják a Microsoft helyett, a Surface-ek meg játszanak a felső kategóriában, illetve Enterprise környezetben, ahogy a példa mutatja.
Maradjon a Microsoft valódi szoftveróriás, és az eszközökkel maradjanak a felső kategóriában, a homokozót hagyják meg a partnereknek, így nem kell attól tartani, hogy elijesztik őket. Kíváncsi leszek, hogy az új főnökkel milyen irányba mennek, de mostanáig úgy éreztem, hogy a Microsoft maga sem tudja, hova szeretné pozícionálni a Surface-eket.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gzbotii
nagyúr
Ennyi, ha kikapcsolok minden loszart, hogy semmi se fusson hatterben:
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #30909 üzenetére
Próbáltad? Én megnéztem 3 ilyen vackot, mindegyiktől jobban merült a telefonom. Letöröltem őket, azóta csak használom a telefont, nem szórakozok akku-százalékokkal, sokkal kényelmesebb használni a telefont, aztán este töltőre rakni, mint ezen izgulni. Jön majd a 8.1, lesz gyári megoldás, addig nem erőlködnék ilyenekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Oppenheimer #30909 üzenetére
Pedig észrevehetően jobban merül ha engedem, hogy fusson a háttérben. Amikor bekapcsoltam először, akkor egyszerűen megállt az akkumulátor indikátora 100%-on, aztán 4-5 óra múlva kikapcsoltam, hogy térjen észhez, és nem kapcsolt be mert lemerült.
Kikapcsoltam jó volt, később visszakapcsoltam, hogy hátha csak az akkori töltő baszta el, de nem ugyan ez történt akkor is. Annyit meg nem nyomkodtam akkor, hogy 4-5 óra alatt nullára merüljön.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Oppenheimer
nagyúr
Akkor én most Estére lehúzom a töltőről es reggel "linkelem" () a screenshotot rola!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #30912 üzenetére
Nem fog felkelteni, mert addigra lemerül
-
-
Tim82
félisten
válasz Oppenheimer #30914 üzenetére
Nem tudom, másnak bejön-e a képed, nálam "sajnos hiba történt"...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Oppenheimer #30916 üzenetére
Aha, az MS részrehajló: Opera alatt nem hajlandó működni, IE alatt igen.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz #40993792 #30918 üzenetére
Fél óránként egyszer meghív egy függvényt az app, ami gyakorlatilag pár byte lekérdezése. Ez nem fogyaszt áramot.
Amúgy még repülőgép módba se raktam. Ment a wifi, meg minden szinkron.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Lall
veterán
Monitorozgassatok csak, én meg használom a telefonom extrém merüléstől mentesen. Megjegyzem sem a 625, sem a 920 nem merült még soha egyik pillanatról a másikra drasztikusan, de nem is volt feltelepítve egyikre sem semmi hasonló szarság, mint ez a battery is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Воланд #30923 üzenetére
Kb. ez volt az első alkalom, hogy belebotlottam abba, hogy nem nyílik meg egy SkyDrive-kép Operán, pedig vagy 4-5 éve az a választott böngészőm. Lehet, hogy csak szerencsés voltam eddig...
-
istnag
addikt
Skydrive alól nem lehet úgy linkelni,mint dropboxból? Arra gondolok,hogy ne jelenjen meg minden adat,csak maga a kép? Valahogy így:
[link] -
istnag
addikt
válasz negyedes #30932 üzenetére
Nézegtem a hirdetéseket,mert elgondolkodtam,hogy beszerzek egy 920-at,vagy egy 925 -öt. Még abszolút nem biztos,csak a gondoloat van meg,de egyszerűen nem tudom,hová tenni,hogy minden tulaj cserébe Iphone 4-e vagy 4s-t akar könyörgöm,azok már mikori telefonok, a 4 -en pedig még a legújabb iOS is alig mozog. Nem értem...én elhiszem,hogy jó az iphone,de egy iphone 4 ért egy 920-at
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
félisten
Valaki hasznalja itt az Office 365-hoz adott emailt? Eleg jonak tunik.
while (!sleep) sheep++;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2