Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Megirtam feedbackre is.
Az a furcsa, hogyha az altatás után pár másodperccel felébrestem, akkor még oké. De ha 5 perc eltelik az alvas után, akkor már nullaról indul újra. Nem volt közben aramszünet, szóval az sem lehet.Nem tudom, nálam van valami kavar az alvassal, mert már w8 óta észrevettem, hogy csak akkor tudom a gépen lévő powergombbal kikapcsolni a gépet, ha közben nem altattam el. Startmenü shutdownra leall hibatlanul, nem az a baj. Hane az, hogy a geépházon lévő powergombra nem csinal semmit, mjntha meg se nyomtam volna. De a gép újrainditas utan, megint jól működik, egészen amig nem altatom.
W7 alatt sose volt ilyen problémám.De most ez az alvassal kikapcsolás kiakasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Napelem
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sweet.tv - internetes TV
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- IT Megoldások és szolgáltatások
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest