Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Megirtam feedbackre is.
Az a furcsa, hogyha az altatás után pár másodperccel felébrestem, akkor még oké. De ha 5 perc eltelik az alvas után, akkor már nullaról indul újra. Nem volt közben aramszünet, szóval az sem lehet.Nem tudom, nálam van valami kavar az alvassal, mert már w8 óta észrevettem, hogy csak akkor tudom a gépen lévő powergombbal kikapcsolni a gépet, ha közben nem altattam el. Startmenü shutdownra leall hibatlanul, nem az a baj. Hane az, hogy a geépházon lévő powergombra nem csinal semmit, mjntha meg se nyomtam volna. De a gép újrainditas utan, megint jól működik, egészen amig nem altatom.
W7 alatt sose volt ilyen problémám.De most ez az alvassal kikapcsolás kiakasztott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi