Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nem válaszoltál. Most sem. Leírtam egy csomó mindent, és semmiről se beszéltél ami benne volt. Semmit se tudtam meg amit kérdeztem. Attól, hogy azt ismételgeted, hogy de, attól még nem. És most tényleg ott tartunk, hogy egy hozzászólásban rendesen érthetően magyarul mindent megkérdeztem, de új hozzászólásokban újra el kell kezdenem kérdezgetni ugyanazokat? Hülyeség, hogy a többi nem javítja, hisz minden lehetőség amit írtam 19551-től nagyobb verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm