- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Asszem nincs mit :DD
-
Dufresne
addikt
Azóta helyrejött a gépe, legalábbis azt mondta, hogy mostmár nem csinál hibát a gépe, pedig nem csinált vele semmi. Hát ugye windows...;]
De azért köszi a tippeket.. -
Dufresne
addikt
Ez nem rossz 5let, köszi...
-
Dufresne
addikt
Rátelepít? Ezt hogy?
-
Dufresne
addikt
Köszi, de ezekre már én is gondoltam, csak nem nálam áll fenn a probléma és akinek kellene segítenem, az nem túl szakértő ezen a téren, szóval nehezen tudom elmagyarázni neki így e-mailekben, hogy mit is tegyen...:)
Más 5let?
Vagy egyettértés? -
Dufresne
addikt
Up
-
Dufresne
addikt
Up
Tudom, hogy van már pár windows-os téma, de sajna nincs idő átbogarászni az összeset...:(
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Szevasztok!
Sajnos látatlanba kell a történetet elmesélnem, de a következő a probléma:
A windows elindul, de nem akar bejelentkezni, azt írja, hogy lépj be mint rendszergazda, meg hogy valami probléma megakadályozza, hogy a rendszer ellenőrizni tudja a windows licencét.
Láttatok-e már ilyesmit? Mi a megoldás rá? Egyáltalán mi okozhatja ezt? Valami vírus, vagy csak valami windows hülyeség???
Előre is köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest