Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
A kérdésem az, hogy látott-e már vki hasonlót és ha igen mit csinált.
Win2000, amikor elindítom a rendszer és belépek akkor az alábbi üzenetkét vágja ki:
Windows File Protection - Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized version. To maintain system stability Windows must restore the original version of these files. Insert you Windows 2000 Professional CD now. - Retry, More Information, Cancel.
Előtte persze semmit sem telepítettem, a NAV legfrissebb változata fent van, nem jelzett vírust. Ha végigjátszom a dolgot és azt teszem amit kér, tehát hogy frissítse be a Win2000CDről a ''felismerhetetlen'' verziójú fileokat, akkor megcsinálja. Ha Cancelt nyomok akkor sincs semmi. A poén az, hogy bármit csinálok, legközelebb amikor restartolok v. bekapcsolok megint előjön. De nem mindig! :( Egyszerűen nem értem és nem tudom mi történik.
Valaki? (megvan JPGbe mentve a hibaüzenet ablak, csak nem tudok linkelni ide, ha vkit érdekel...)
Please, help!!!!!!!!!
:F
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest