- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Na igen... Újratelepítés mindig jó :)
Erről persze mindig az a mondás jut az eszembe, hogyaszongya:
Ha az építészek olyan épületeket építenének, mint amilyen programokat a programozók (legfőképp M$:) készítenek, akkor egy harkály egész városokat dönthetne romba -
-
rogers
aktív tag
Na a csökkentett mód még jó ötlet azt kipróbálom, köszi :)
Igazából az zavar, hogy nem tudom miért van. Elvileg nem instabil a rendszer, minden progi megy úgy ahogy kéne neki, nincsenek fagyások v. hasonló. Attól tartok vmi vírus kószál itt, dehát a NAV nem mutat semmit, pedig átszkenneltem vele az egész gépet... ...majd 1 óráig futott. :F -
rogers
aktív tag
Arra gondolsz, hogy vmilyen uninstaller kinyírt vmit? Uninstallt persze csináltam régebben. Ha igazad van, akkor már csak azt kéne megmagyarázni, hogy miért jön elő újra meg újra mikor indítom a gépet akkor is, ha előtte már hagytam, hogy helyreállítsa? :F
Ezek szerint hiába adom be a CD-t nem csinálja meg amit akar. Pedig cirreg a CD szóval látszik, hogy olvas róla... -
rogers
aktív tag
A kérdésem az, hogy látott-e már vki hasonlót és ha igen mit csinált.
Win2000, amikor elindítom a rendszer és belépek akkor az alábbi üzenetkét vágja ki:
Windows File Protection - Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized version. To maintain system stability Windows must restore the original version of these files. Insert you Windows 2000 Professional CD now. - Retry, More Information, Cancel.
Előtte persze semmit sem telepítettem, a NAV legfrissebb változata fent van, nem jelzett vírust. Ha végigjátszom a dolgot és azt teszem amit kér, tehát hogy frissítse be a Win2000CDről a ''felismerhetetlen'' verziójú fileokat, akkor megcsinálja. Ha Cancelt nyomok akkor sincs semmi. A poén az, hogy bármit csinálok, legközelebb amikor restartolok v. bekapcsolok megint előjön. De nem mindig! :( Egyszerűen nem értem és nem tudom mi történik.
Valaki? (megvan JPGbe mentve a hibaüzenet ablak, csak nem tudok linkelni ide, ha vkit érdekel...)
Please, help!!!!!!!!!
:F
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Nem lesz Xiaomi 16
- PlayStation 5
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest