Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Kis Retro :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Jéghorgászat
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Valószínűleg én vagyok a béna, de akadt egy kis problémám. Jelenleg 10166 van fent és ma volt lehetőségem bekapcsolni a laptopomat normális internetkapcsolat mellett, úgyhogy meg is tettem. A WU meg is találta a 10240-et, és egy driver frissítést, és írta is, hogy már tölti, de hosszú idő után is 0%-on állt. Gondoltam újraindítom. Most azt írja, hogy letöltésre várnak - már órák óta. Mi lehet a megoldás?
-
valaki_xy
tag
válasz Bkrisz9 #10306 üzenetére
Win 10 alatt megkeresed a kívánt mappákat, jobb klikk tulajdonságok, biztonság fül, speciális, ott a folytatás gomb, majd adsz magadnak egy teljes hozzáférést. Azt nem néztem meg, hogy utána 8.1 alatt ugyanúgy hozzá lehet-e férni, szóval nem kizárt, hogy utána ott is ugyanezt végig kell csinálni.
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Insiderként anno még letöltöttem a 10130-as buildet, telepítettem, majd azt frissítettem folyamatosan. Tegnap kikapcsoltam az Insider frissítéseket, de a Windows, még mindig aktivált, nem mintha baj lenne. Kérdés, hogy ez meddig marad így? Amíg újra nem telepítem a gépet? Vagy egy idő után majd kéri, hogy aktiváljam?
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
Erről esetleg valaki tud valamit?
-
valaki_xy
tag
Üdv!
Kaptam egy Win8-al előtelepített laptopot, hogy tegyem rá fel a 10-et. Az lenne a kérdésem, hogy ISO-ból a 8-at is frissíthetem, vagy először azt le kell frissítenem 8.1-re?
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #15644 üzenetére
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Alapértelmezett programok\Alapértelmezett programok beállítása
Bal oldalon pedig ott a Windows Fényképnézegető. Ha erre gondoltál
-
valaki_xy
tag
válasz sszemtelen #15664 üzenetére
Érdekes, nekem a jpg-t, és a png-t is engedte. Esetleg egy jpg/png képnél jobb klikk->társítás?
[ Szerkesztve ]
-
valaki_xy
tag
Üdv!
A laptopom bekapcsoláskor néha DCP_WATCHDOG_VIOLATION-al újraindul. Ez mitől lehet?
-
valaki_xy
tag
Sziasztok!
A laptopomra egy még megjelenés előtti Insideres verziót telepítettem, majd a hivatalos verzióig frissítettem, és utána kikapcsoltam az Insideres frissítéseket. A rendszer azóta is aktivált maradt. Jelenleg a gépházban az aktiválásnál azt írja, hogy "Az eszközön található Windows 10-példányt már aktiválták egy digitális jogosultsággal." Azt szeretném kérdezni, hogyha vennék egy SSD-t, és arra pendriveról telepítenék egy Win10-et, akkor az aktiválódna-e, vagy újra kellene kérnem az Insideres frissítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Warhammer 40,000 : Space Marine 2
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- HIVATALOS MICROSOFT SZOFTVERLICENCEK - ÖRÖK GARANCIA - LEGJOBB ÁR
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
- 2db játék: Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest