- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Óriási. De legalább HDMI-s monitorba dugva a fejest még recseg is kicsit és még a billentyűzeten is átlóg, ami írás közben baromira zavaró.
Remélem siet az a frissítés.
svgyula: Csak a monitort, a jack kimenetre csatlakoztatott eszközt nem látja, ha kihúzom a monitort akkor pedig azt írja, nincs csatlakoztatott hangszóró.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Ahogy látom a legújabb frissítés (nálam éjfél körül települt kikapcsolásnál) másnál is megölte a jacken keresztüli hangot, nálam most csak a hdmi-n keresztül jön hang, az eszközkezelőben látom az Intel High Definition Audionál hogy nincs driver, de nem talál frissítést, a gépem gyártójától letöltött Realtek driver pedig azt írja, nincs csatlakoztatva támogatott eszköz, a fejhallgató persze bent van. Talált már valaki erre megoldást?
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Új SSD-t tettem a gépbe, feltelepítettem rá a wint, de másodszor már nem állt fel, gondoltam azért mert a hdd-n is volt egy win. Mindkettőt leformatáltam egy újratelepítésnél, azóta egyikre se tudok telepíteni semmit. Másik gépre rádugva felismeri meghajtóként, de a win telepítés nem megy másik gépen se. MBR és GPT-t is próbáltam, nem jó. Mikor telepítésnél kiválasztom melyik meghajtóra menjen, semmi hibakód nincs, csak kiírja hogy nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni, ezen kívül semmi. Van ötletetek? Elég idegesítő hogy új ssd, és nem tudom használni, de már az eddig tökéletesen működő hdd-re sem tudom újratelepíteni a wint.
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
Amin fut a Win7, azon megy a 10 is? Valami nagyon régi (2004-es talán) Celeronom van és 1GB ramom, feltehetem a végleges 10-et, vagy felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged