- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Kékes525 #120468 üzenetére
és (#120469) csicso82:
Köszönöm!
Ez furcsa. Megint az SSD-ről bootoltam, hogy a Notepad++-ból mentsem a munkamenetet, mielőtt újra visszaállítok a Macriummal egy mentést, és csodák csodájára van hang. Ez mitől lehetett? Nem jártam a gép belsejében, nem hinném, hogy érintkezési probléma.
De ami továbbra is aggaszt, az a Radeon szoftver. Még mindig erősen hajtja a procit. Leszedtem egy kazal finomságot: Kaspersky Virus Removal Tool, Malwarebytes Anti-Malware, Malwarebytes AdwCleaner, HitmanPro, Emsisoft Emergency Kit, Dr.Web CureIt, Norton Power Eraser. Majd kiderül, mire jutnak.
Van valami más ötlet a VGA-val kapcsolatban? Nem a frissítés okozza, mert a "régi" partíción is ugyanezt produkálja, pedig ott direkt nem engedtem föl ezt a frissítést. Meghibásodott esetleg? Vagy az alaplap beteg? (A hangkártya és a VGA is egyszerre hülyül meg? Vezérlő?) Merre tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Politika
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest