- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Többször volt már kérdés, de nem láttam megoldást/nem működött:
ha a start/keresés gomb nem reagál, mit lehet tenni rebooton kívül?
a Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml”} parancs újabban már a Get-AppXPackage részen elhasal, a powershell megtagadja az együttműködést.
Régebben fél óra töprengés után aszonta valami használatban van és nem tudja frissíteni. Ez most jelentős fejlődés-A hagyományos start menüt nem szeretném visszaállítani, nekem tetszik az új.
-
RetepNyaraB
veterán
Így van, a "naptárba" tettem, mert az az alapértelmezett és később vettem észre a más mentési lehetőséget. De azért van benyomva a szinkron, hogy szinkronizáljon, a fenébe is. Különben mire való? Cserébe viszont utólag nem lehet megváltoztatni egy esemény fiókját, vagyis naptárból-gugliba stb. Legalább is én nem jövök rá, hogyan lehetne.
-
RetepNyaraB
veterán
Csak gyakorlatilag nem. 15 percre van állítva egyébként. Most káromkodva beírtam a droidba is az utóbbi bejegyzéseket, ezek rögvest megjelentek a winfos naptárban, az oda egy órával előbb beírtak mellé
De visszafele nem működik, tehát droidon nem jelenik meg a win naptár tartalma. Persze ez lehet droid bug is, csak világosítsatok fel kit kell szidnom -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, Windows naptárnak hogyan lehet szájába rágni, hogy cross-platform szinkronizáljon? Ha androidon beírok valamit, az megjelenik a Winfoson is, fordítva viszont (legalább is most épp) nem. Persze meg van adva az összes gmail fiókom, az is, hogy tartsa naprakészen. Csak nem teszi.
Legfrissebb stable win10. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #44522 üzenetére
Leírom okulásul:
Disk management-ben (lemezkezelő) hozzá kellett rendelnem egy betűt a meghajtóhoz, mert a buzi Windows magától képtelen, úgy látszik. Igy már megy remekül a beépített -
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok,
kissé off itt, de megpróbálom:
Lenovo y560 laposon most vettem először észre, pár hónap többé-kevésbé kielégítő win 10 használat után, hogy nem megy a kártyaolvasó. Az elég régi külső usb-s és a belső sem. Persze nincs rá win 7-nél újabb driver, azt meg a jelek szerint hiába teszem fel.
Az eszköz egy JMicron JMB387A Flash Media Controller.
Van valami megoldás, vagy emiatt kell win 7-re visszatérnem?Láma vagyok; esetleg egy új külső olvasó, win 10-es saját driverrel (persze ezek mind plug&play elvűek)? Occóér?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
AlyrArkhon #39837 üzenetére
Köszi, most már fut. Elsőre hibát írt - nem tudom miért - de másodjára megette. Copy/Paste-tel.
(#39840) Clemi @ mezei feladatkezelő?
update: "Deployment failed with HRESULT: 0x80073D02, A csomag nem telepíthető, mert a módosítandó erőforrások jelenleg használatban vannak."
Csökkentett módban próbáljam? #mocskoswindóz #rohaggymegbillgécc -
RetepNyaraB
veterán
válasz
AlyrArkhon #39834 üzenetére
Tökjó, köszi első körben, de nem vagyok power user. A Get-AppXstb megvan. Onnan nem értem
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, időnként előkerülök:
azt hogyan lehet (lehet-e) orvosolni, hogy futó rendszerben egyszer csak nem nyílik meg többé a Windows gombra, avagy a tácán levő Windows ikonra kattintva a - nem is tudom hogy hívják - Windows gépkezelő menü. Súlyosabb esetben a nagyító ikon se megy. Restart megoldja, nademégiscsak...
Lenovo y560 lapos (tudom, régi), jogtiszta Win.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fűnyíró topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Hálózati / IP kamera
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest