Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Van egy Lenovo laptop amihez van eredeti Win10 Home x64.
Felraktam ezt a változatot hu_windows_10_multi-edition_version_1709_updated_nov_2017_x64_dvd_100290223. Aktiválta is magát automatikusan.
Viszont szeretnék rá Szlovák nyelvi csomagot rakni ami települ is be is lehet állítani, kijelentkezés majd visszajelentkezés után működik is.
De ha egyszer újraindítom a gépet akkor olyan gond lép fel hogy nem jelenik meg a Start Menu, és minden amit a Tálcáról indítok lassan indul.
Mi lehet a gond? Van erre valami megoldás? -
Garsza
veterán
válasz Döglött Róka #94099 üzenetére
Bekapcsoltam a védett file -ok megjelenítését úgy is van 17GB különbség.
-
Garsza
veterán
Helló! Eredeti Win10 Home van gépemen. Egy ismerőstől vettem annó a kulcsot. 2 napja alaplapot cseréltem es most nem tudom aktiválni. És a kódot sem találom.
Van erre valami megoldas hogy aktiválni tudjam? -
Garsza
veterán
Helló!
Kaptam egy Lenovo laptopot hogy csináljam meg.
Ahibajelenség az hogy Win10 frissítések telepítése után nem indul el a Windows.
Ha csinálok, visszaállítást akkor jó lessz. De mihelyst felrakja a frissítéseket a Win megint nem indul.
Mivel 5udom ezt a gondot kiküszöbölni? Van valami megoldás erre az újratelepítésen kívül?
Próbáltam már a helyreállítási menüből elindítani a CMD abból a ccleanert futtattam tisztítást indítottam de nem segített. A sima startup repair sem segít. -
Garsza
veterán
Helló!
Lehet a Win10 Microsoft fiók nélkül használní?
Régen volt olyan lehetőség hogy Offline fiók, de új telepítésnél most azt nem találom. -
Garsza
veterán
válasz King Unique #128855 üzenetére
-
Garsza
veterán
válasz King Unique #128855 üzenetére
Van még más lehetőségem ezeken felül. A frissítést nem akarja eltávolítani a Win.
A licenc figyelés kikapcsolási modszer sem segít. Vagy nem kapcsolja ki a Win vagy nem elég annyi. -
Garsza
veterán
válasz King Unique #128863 üzenetére
Elírás volt, digitális aláírás akart lenni nem licenc.
Abban kéne segítség hogyan tudom telepíteni a gyártó oldaláról letöltött drivert ha a winnek gondja van a digitális aláírással. Amik voltak linkelve segítségek nem segítettek. -
Garsza
veterán
válasz ElektrikusDE #128905 üzenetére
-
-
Garsza
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #128960 üzenetére
Igen próbáltam csökkentett módban is eltávolítani a csomagot. De ott sem ment.
-
Garsza
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #128967 üzenetére
Próbáltam a prancssoros módszert az sem távolította el.
Újra rakom a Wint ráfér már amúgy is. -
Garsza
veterán
Helló! Segítség kéne.
Olyan gondba ütköztem, hogy némelyik programom nem indul. Például az asus ai suite. Pontosabban elindul de pár másodperc után bezáródik. Gondoltam újra telepítem, de ugyan ez van a telepítőjével.
Gondolom össze szedtem valami vírust. Ltöltöttem a Malwerbyts Antimalwer progit, de annak is elidul a telepítője és pár másodperc múlva bezáródik.
Mi lehet a gon és a megoldás? -
Garsza
veterán
Helló! Adott egy gép amire Win 10 Home van telepítve aktiválni kell. Ha Win 10 Pro kulcsot veszek hozzá azzal tudom aktiválni?
-
Garsza
veterán
válasz MaxxDamage #142355 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest