Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
szilva01
üzenetére
A Win8.1 tud helyreállítási meghajtót készíteni pendrive-ra, ami nálam csak 258 MB. Ha jól emlékszem van ilyen funkció a Win10-ben is.
(#52837) quailstorm:
Korábban ezt én is próbálgattam diagnosztikai célra, ez lényegében egy "live" Windows. Ennél egyébként ~ 1 GB az ISO, legalábbis a 64 bites verzió. Továbbá ezek nem hivatalos megoldások, hanem afféle házi tákolmányok...Tehát csak saját felelősségre érdemes ezekkel kísérletezni! -
quailstorm
félisten
válasz
szilva01
üzenetére
Biztosan nem elég, kisebb telepítőkhőz is kell a 4, integráltakhoz a 8GB.
Egy helyreállító lemezt tudsz leszedni, az 330MB körül van, abban csak az van ami neked kell, WinPE, parancssor meg helyreállító. -
quailstorm
félisten
válasz
szilva01
üzenetére
Elantech Touch Driver szállt el. Talán le kell titlani legközelebb a windows updateből jövő drivereket.
Jelen esetben kicsit megszívtad, mert a Win10 meg már a 8 is elég idióta szokásokat vett fel. Én vissza szoktam hetesíteni a multiboothoz.
Ez nagyon fontosAzon kívül quick start-ot is le kell tiltani a főkapcsolónál az energiabeállítások panelen belül, különben a fájlrendszert nem lehet kívülről elérni. Gondolom ez most a bajod mert ubuntu out of the box olvas NTFS-t. Valahogy lehet asszem forceolni a mountot...
És akkor hogy most mit: kell neked egy Windows 10 telepítő, esetleg helyreállító lemez, de lehet még egy 8-as is megteszi bár ez nem biztos. Aztán elindítod, oprendszer javítása, Win10-et kiválasztod, speciális újraindítás, és ott lesz csökkentett mód. Aztán nagyongyorsan legacyt beállítod.
(#52834) sanyek2: én nem tuningolhatok mert a G41-es FSB wallos
Így csak 2,5GHz az L5420.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így csak 2,5GHz az L5420.