- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
frenk1 #94936 üzenetére
Ma szétszedtem a régi (2007 nyári modell ) notit és kitakarítottam stb. mikor visszatettem nekem is nem akart indulni stb. majd mikor végül betöltött a Windows nem jól mutatta az időt. Bementem a Gépház - Idő és nyelv - Pontos idő automatikus beállítása - és itt a csúszkát KI állásba húztam majd megint BE állásba ekkor frissítette és jó lett.
Szinte biztos, hogy az elemcsere nem volt jó, vegyél bele másikat, valami minőségibbet. Amúgy ha lehet ne áramtalanítsd amikor kikapcsolod.
Nekem is gondolom már régebben lemerült de nem szoktam áramtalanítani és az utóbbi időben nem volt áramszünet ezért észre sem vettem, most sincs kedvem megint kibontani - már nem jó a monitorja külsővel van megoldva alatta egy notebook hűtő stb. be van építve köré minden rendesen. Amúgy sem tudom, hol van az elem helye talán majd legközelebb megnézem és ha könnyen elérhető cserélhető akkor veszek egyet bele.
Vagy rendelj Kínából egy olcsó akkut hozzá és használd azzal ilyen esetekben mikor mondjuk vinni kell egyik helyről a másikra vagy áramtalanítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezetékes FEJhallgatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest