Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #93528 üzenetére
Ne legyél naiv, ha rendszeresen olvasod a topikot, ne lepődj meg itt a következő témák rotálódnak. Összefoglalót olvasni és keresőt használni tilos, ez ugye alap kiindulási pont:
- honnan vegyek kulcsot, ez a sufnis ebay aprós 5 eurós megbízható legális? (halál fárasztó téma)
- Pro/Home/OEM/Retail melyik jobb? (anélkül mondaná mire használná, kell-e Pro funkció egyáltalán)
- hogyan kell telepítőt csinálni? Rufus-szal? (én felnőttem egészségben nélküle is)
- "tisztán" telepítettem mégis rendetlenek a partíciók! (nyilvánvalóan nem unallocated space-re telepítette)
- miért indulnak el maguktól programok? (jogos, de unalmas kérdés)
- szar a Win10! a 7 jobb! (pár oldal hitvita)
- buildváltás hónapjaiban: nem kaptam meg a legújabb főverziót! ti megkaptátok? mikor jön? hogy lehet frissíteni? (kiegészítve a legújabb build nem ment fel a 40 ezer forintos kínai dzsunkapécére panaszkodásokkal)Még gyakori az általános nesze semmi fogd meg jól hibajelentés "lassú a gép, ez és az nem működik" konkrétumok nélkül és nekünk segítőknek kell gondolatolvasónak lenni milyen hardver, milyen verzió, milyen 3rd party AV, volt-e Ccleaner Driver Booster és más csodák gányolás és rendszerbe beletúrás erővel és olykor kiderül a torrent edition rendszerét "optimalizálta" valamilyen vérpistike guide alapján és csodálkozás nem megy valami szolgáltatások letiltása után.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest