- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Döglött Róka #93490 üzenetére
Ez mond neked velemit? Nekem semmit.
Amit másodszorra linkeltél az nem hiszem, hogy rám vonatkozna, mert új (kb. 3/4 éves) számítógépem van, modern alkatrészekkel, és a Windows 10 pro 64 bit OEM, újként került a rendszeremre. Minden frissítés rendben, folyamatosan telepítve volt. Az adatlapomon láthatod a (szoftveres + hardveres) konfigurációmat.
Amúgy olyan frissítéseket nem próbál telepíteni a WU, amivel ne lenne kompatibilis a rendszer. A kérdéses telepítést a WU kezdeményezte és nem én próbáltam volna manuálisan erőltetni. Ráadásul azt írja, hogy nem kapja meg a frissítéseket "az aktuális illesztőprogramokkal, vagy ha az eszköz bármilyen más módon kívül esik az eredeti hardvergyártó (OEM) által biztosított támogatási időszakon." Azaz nem is próbálkozik, itt viszont próbálkozott. Ezért az amit másodszóra linkeltél az rám nem vonatkozik. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #93490 üzenetére
Mellesleg, ha valaki hianyolna a frissiteset:
"Megjegyzés: A frissítések funkciói közül nem mindegyik működik minden eszközön. Egy eszköz esetleg nem kapja meg a frissítéseket, ha az eszköz hardverei nem kompatibilisek azokkal, ha az eszköz nem rendelkezik az aktuális illesztőprogramokkal, vagy ha az eszköz bármilyen más módon kívül esik az eredeti hardvergyártó (OEM) által biztosított támogatási időszakon. "
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest