- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Doky586 #86935 üzenetére
"Ha 10 nap után magától törli akkor minek siettetni..?"
Mert elmorzézik egy darabig míg törli, ezért jobb ha én választom meg az időt, mikor tegye azt."A havifrissítéskor se látok nagy növekedést, igaz nem az a típus vagyok aki 2-3 GB növekménytől berezel, így nekem elég negyedévente a lemezkarbantartó.. "
Más pedig nem szereti látni, ha hízik és dagad az MS és tesz ez ellen. Mert ugye a win szemete x GB/hó, aztán más driverek is frissítik magukat, de a régi szemetüket ott hagyják, ami újabb és újabb GB. És bár örvendetes, ha vki elfér 120GB SSD, de én pl szeretném másra is használni azt a tárhelyet, ahelyett, hogy ez a digitalis szemét terpeszkedjen... -
törölt tag
válasz
Doky586 #86935 üzenetére
De, a havi frissítések maradéka volt a kolléga által betett képen. Ki is volt jelölve és alatta a leírás a WU frissítések másolatát gyűjtögeti a rendszer. Egyáltalán nem a féléves nagy frissítés maradéka az. Az lejjebb szokott lenni a karbantartó listában. Amit szintén lehet egy füst alatt törölni, ha tudod úgysem állsz vissza előző verzióra.
Másrészt a kolléga világosan jelezte karbantartózni akar és törölheti-e nyugodtan, akkor arról van szó és nem kell térítésbe kezdeni, hogy miért fáj neki 8,6 GB szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest