Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Sajnos ez egy örök probléma de ez egy operációs rendszer ami változatos hardvereken változatos szoftverek vezérlésére van kitalálva. Az, hogy egy adott hardvernek nem készítettek WHQL driver-t a fejlesztői az nem a MS hibája mint az sem amikor egy akár már évek óta nem fejleszett szoftver nem működik tökéletesen, vagy akár egyáltalán.
Egy 2007 nyári modell notin és egy 2005 előtti (nem tudom pontosan) PC-n is update-en kereszül frissítettem és mindkettő szépen működik. A "nagy" gépemen - 3,5 éves - is simán lement már egy hete kb. olyan stabil mint a 1709-es volt. -
Zotya84
őstag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Ezt nekem tegnap egy rohadt RAM-hiba okozta egy már üzemelő gépen, amiben ki kellett cserélnem a 3 fő komponenst. Addig a GPU-driver nem akart felmenni, de egyébként stabil volt a gép, és a frissítés közben ezzel állt meg. Aztán a RAMcsere után simán felment. A driver is, frissítés is...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest