Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz
Dumi86 #86562 üzenetére
Lehetséges, hogy megkövetlek! Ez így OK.
De most uninstalláltam az Office-t, hátha az kavar be.Többek között *.pak fájlokat társítottam WinRar-hoz. Most tudom változtatni 7-Zip, vagy WinRar úgy, hogy mindkettő app exe-nél beállítottam a rendszergazda státuszt.
Körülményes, de eddig működik!
Mivel még nem laktam be az új OS-t, Pro, visszadobom majd a WST verziót és meglátom akkor mizu lesz. De lehet csak Virtual Box-ban egyelőre...
Egy biztos. Ezzel eddig nem kellett pöcsölnöm. De ha kell, az összes általam használt app-hoz beállítom az admin státuszt, hogy könnyebb legyen az életem.
Szóval, úgy látszik ezt máshol is fel fogom tudni használni majd...
Ügyes vagy!
De remélem szűz Szeptemberi WST MSDN-el is jó lesz.
Szerencsére nem kell percenként fájl társításokat csinálnom...
"Kíváncsi lennék rá, hogy akinek 320-as buildje van (legjobb tudomásom szerint ez az official legújabb) asztalon létrehozni egy xyz.xyz fájlt és azt az alap társítási módokkal hozzá tudja-e adni, pl Notepad++, vagy Word 2016. Sima, blank fájl."
Miután az .xyz-t felvettem Notepad-ben custom-ba, utána ez is ok.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Dumi86 #86562 üzenetére
Ez is megvolt. Alapból rendszergazda a fiókom. Semmi.
Ennek úgy kellene működnie és a 112-es build-ben ok is, hogy jobb gomb, tulajdonságok, progi, alkalmaz. Done. Ennyi!
Kíváncsi lennék rá, hogy akinek 320-as buildje van (legjobb tudomásom szerint ez az official legújabb) asztalon létrehozni egy xyz.xyz fájlt és azt az alap társítási módokkal hozzá tudja-e adni, pl Notepad++, vagy Word 2016. Sima, blank fájl.
Tudom társítani pl jegyzettömbhöz, vagy Wordpad-hez, de 3rd party toolhoz nem.
Megfordult a fejemben, hogy nem bug. Szimplán csak Store-os, vagy alapból Win10-ben app-okat fognak engedni. Vagy aminek a telepítője olyan mint pl Acrobat Reader.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest