Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Lehetséges, hogy megkövetlek! Ez így OK.
De most uninstalláltam az Office-t, hátha az kavar be.Többek között *.pak fájlokat társítottam WinRar-hoz. Most tudom változtatni 7-Zip, vagy WinRar úgy, hogy mindkettő app exe-nél beállítottam a rendszergazda státuszt.
Körülményes, de eddig működik!
Mivel még nem laktam be az új OS-t, Pro, visszadobom majd a WST verziót és meglátom akkor mizu lesz. De lehet csak Virtual Box-ban egyelőre...
Egy biztos. Ezzel eddig nem kellett pöcsölnöm. De ha kell, az összes általam használt app-hoz beállítom az admin státuszt, hogy könnyebb legyen az életem.
Szóval, úgy látszik ezt máshol is fel fogom tudni használni majd...
Ügyes vagy!
De remélem szűz Szeptemberi WST MSDN-el is jó lesz.Szerencsére nem kell percenként fájl társításokat csinálnom...
"Kíváncsi lennék rá, hogy akinek 320-as buildje van (legjobb tudomásom szerint ez az official legújabb) asztalon létrehozni egy xyz.xyz fájlt és azt az alap társítási módokkal hozzá tudja-e adni, pl Notepad++, vagy Word 2016. Sima, blank fájl."
Miután az .xyz-t felvettem Notepad-ben custom-ba, utána ez is ok.
-
kranazoli
senior tag
válasz
Dumi86
üzenetére
Ez is megvolt. Alapból rendszergazda a fiókom. Semmi.
Ennek úgy kellene működnie és a 112-es build-ben ok is, hogy jobb gomb, tulajdonságok, progi, alkalmaz. Done. Ennyi!
Kíváncsi lennék rá, hogy akinek 320-as buildje van (legjobb tudomásom szerint ez az official legújabb) asztalon létrehozni egy xyz.xyz fájlt és azt az alap társítási módokkal hozzá tudja-e adni, pl Notepad++, vagy Word 2016. Sima, blank fájl.
Tudom társítani pl jegyzettömbhöz, vagy Wordpad-hez, de 3rd party toolhoz nem.
Megfordult a fejemben, hogy nem bug. Szimplán csak Store-os, vagy alapból Win10-ben app-okat fognak engedni. Vagy aminek a telepítője olyan mint pl Acrobat Reader.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De remélem szűz Szeptemberi WST MSDN-el is jó lesz.