Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
"Ennek így egyre kevesebb értelme lesz, minél régebbi a telepítő annál többet fog elpöcsölni az update-el és az upgrade-el."
Azt ugye tudod, hogy ez így nem igaz? Tökmindegy mikori a telepítő, maximum 3 lépésből fogja megcsinálni a legfrissebbre lépést. 1511 (alap)-> 1511utsó->legfrissebb verzió (maholnap 1809) -> 1809 (utsó frissítés)...
Egyébként ez most olyan, amit javasolsz, mintha azt mondanád, hogy bátran törje ketté az eredeti telepítőlemezét, mert sohase fogja többet használni. És mi van akkor? Én se használtam egyetlen alkalommal sem az eredeti 7 lemezemet, mert egy már belakott rendszert tettem anno jogtisztává a kulccsal. A lemezt meg ki sem pattintottam a helyéről, szerintem egyszer sem. De attól még bent van az alaplap dobozában pakk, az Office telepítőmmel együtt.
Azzal viszont egyetértek, hogy ne azt használja, mert tökre fölösleges erőltetni a dolgot, inkább csináljon friss verziójú telepítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- Jackson elektromos gitár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest