Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
King Unique #86122 üzenetére
nem mindenkinél, de sokaknál, különben nem lenne erről sok bejegyzés a gugliban
És ez a legnagyobb gond a májkrémszafttal, hogy programozni nem tudnak, csak reklámozni, piaci erőfölénnyel visszaélni, mutyizni, de rám kényszerítik a nem működő tákolmányukat, mint ez az update, és nem mondhatom hogy nem kérem... tiszta epl És úgy tűnik nem lehet sehogy se leállítani az update loopot, mert adminként saját gépemen, nincs jogom kilőni a szolgáltatásokat, hogy manuálisan, parancssorban tákolva kigyomláljam, mert a májkrémszaft mindig megmondja nekem, hogy én mit akarok... akkor is ha nem.a statisztikákkal nem érdemes jönni, elvégre van az a legyes mondás
Mobil oldalon azért bukott a májkrémszaft, mert ott nem kapott repülőrajtot, nem volt saját magára formált piac, és mutyihálózat, és mivel szoftverminőségben labdába sem rúg, így ott sem sikerült. Az IE6 rémuralmától is a hatóságoknak kellett megszabadítania a világot.
Nem tudom miért baj a gúnyjelzők használata. A májkrémszaft nem érdemli meg azt a tiszteletet, hogy úgy hívják ahogy szeretné. És még ez is finom jelző. De most találtam egy új vicceset a májkrémszaft fórumán microbrainsoft
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Autós kamerák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest