Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Erre valakinek ötlet?
Most nem játék közben, hanem másoltam ctrl+c és ctrl+v billkombinációval szövegeket és kb. a tizedik után megint elkezdte. Utána már nem tudtam ezzel a módszerrel másolni, pl. az "a" betűre a jobb oldali értesítési sáv jött be, meg tűnt el, stb. Gondoltam nyomkodok pár billkombinációt, mert félrenyomhattam, végül amikor a windows+c -re nyomtam, akkor már nem jött be az "a"-ra jobboldali értesítő és már txt-be is tudtam írni, de firefoxba még mindig nem írt, amikor lenyomtam egy betűt. Windows újraindítás oldotta csak meg. Nemrég frissült 1803-ra, de az azelőtti Windows 10-eknél is ezt csinálta, csak eddig játéknál jött elő.
Mi a sz@rt nyomhatok meg bal alul, milyen betű kombinációt? Mert már nagyon idegesít.
Beragadó bill. ki van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Beragadó bill. ki van kapcsolva.